D: "deși Credeam Ca Mănânc Foarte Mult, După O Lună, Când M-am Măsurat Si M-am Cântărit, Cm Si Kg Erau In Minus :)" - Valentin Vasile - Programe Online

D: „deși credeam ca mănânc foarte mult, după o lună, când m-am măsurat si m-am cântărit, cm si kg erau in minus :)”

După 3 luni în programul online de antrenament și nutriție, D. ne împărtășește povestea sa de succes!

Felicitări pentru rezultate!

WhatsApp Image 2021 04 04 at 19.33.55 1

-5 kilograme + tonifiere.

Bună, Vali! Vreau să împărtășesc niște gânduri de după programul tău online. Inițial l-am achiziționat anul trecut când a început pandemia și carantina, pentru că simțeam că înnebunesc acasă fără să fac nimic și ajungeam să mănânc pe fond emoțional. Îți citisem cartea înainte “Stil de viață, nu dietă”, care mi-a deschis destul de mult ochii în legătură cu mâncarea sănătoasă și nu numai :). 

Așa că am decis să încerc o lună cu program online și nutriție pentru a mă motiva să nu stau de dimineața până seara pe canapea și să mănânc non-stop. Și asta am făcut. De 3 ori pe săptămână făceam exerciții fizice (și ce am apreciat cel mai mult a fost faptul că prima zi nu a fost deloc obositoare fizic, astfel încât de la săptămână la săptămână devenea puțin câte puțin mai solicitant și tocmai ca niciodata n am simțit că rămân fără respirație). Un aspect plăcut era energia cu care prezentai (în doar 30 de minute!) fiecare exercițiu – lucru care mă făcea să fiu motivată până la final! 🙂 

WhatsApp Image 2021 04 04 at 19.37.02 1

Din punct de vedere al alimentatiei pot spune ca am fost mulțumită, ca am putut sa aleg si varianta vegetariană, si a fost amuzant că deși credeam ca mănânc foarte mult- după o lună, când m-am măsurat si m-am cântărit, cm si kg erau in minus :). Meniul foarte gustos, si sățios. 

Mulțumesc mult și mă bucur că am făcut această alegere!

 


 

Și tu îți dorești să slăbești?

Eu te pot ajuta! Află mai jos cum:

 

 

Daca sa fii in fata camerei nu este optiunea potrivita pentru tine, iti reamintesc de posibilitatea de a te inscrie in urmatoarea editie cu 20% discount!

Valentin Vasile
Valentin Vasile
Antrenor personal și specialist în nutriție sportivă. Mi-am început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani, timp în care am ajutat mii de persoane să își atingă obiectivele de remodelare corporală. În 2010 am pus bazele a ceea ce urma să devină programul Revvolution – primul program din România care integrează conceptele de antrenament, nutriție, motivație, suport și educație nutrițională. Pentru a aduce publicului larg informații simple și ușor de înțeles despre nutriție și stil de viață sănătos, în 2012, respectiv 2017, am publicat două volume la editura Curtea Veche – Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului. Iar din anul 2019, programele mele sunt disponibile și online, pentru ca tu să te poți antrena și să ai acces la informații despre nutriție sănătoasă oriunde te-ai afla. FIT-10, Shift, Metamorefit și Revvolution Online sunt soluțiile pe care le-am creat pentru atingerea oricărui obiectiv de remodelare corporală.