Termene și condiţii

Aceste termene și condiții se aplică tuturor vizitatorilor domeniului valentinvasile.ro, inclusiv a tuturor subdomeniilor acestuia și tuturor utilizatorilor serviciilor furnizate la aceste adrese (menționate mai jos ca Site).

Folosirea acestui site implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la Termenele, condițiile de utilizare si contractuale și a Politicii de confidențialitate.

De aceea, va rugăm să studiați cu atenție aceste condiții generale.

Acest site este administrat de SC Elite Wellness SRL, CUI 43018257, inregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/11206/2020  cu sediul social în Municipiul București, sector 2, Sos. Colentina, nr.2, bloc ALMO1, scara A, ap. 11. Elite Wellness SRL își rezervă dreptul de a actualiza/schimba/modifica fără o notificare prealabilă aceste Condiții generale și conținutul site-ului.

Pentru a evita orice neînțelegere este recomandabil să verificați aceste secțiuni de fiecare dată când accesați site-ul și doriți să efectuați operațiuni pe acesta. În acest fel veți acționa în cunoștință de cauză.

Vă mulțumim.

I. Termene și condiții de utilizare

I.1. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.valentinvasile.ro, incluzând în această noțiune texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea www.valentinvasile.ro și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul scris a www.valentinvasile.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

www.valentinvasile.ro asigură utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site în scopul cumpărării produselor și informării de specialitate, dar nu îi conferă dreptul de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi în scopuri comerciale acest site fără acordul expres și în scris al www.valentinvasile.ro

I.2. Legături către alte site-uri

www.valentinvasile.ro nu răspunde și nu poate fi făcută responsabilă de conținutul (înțelegând prin această inclusiv natură lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.valentinvasile.ro

Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

 I.3. Comunicări electronice

Prin folosirea site-ului www.valentinvasile.ro pentru cumpărarea de produse și/sau prin participarea la programele lansate de acesta utilizatorul își dă acceptul implicit pentru primirea notificarilor în format electronic de la www.valentinvasile.ro, incluzând în această categorie comunicări prin e-mail și/sau anunțuri pe site.

De asemenea, www.valentinvasile.ro respectă libertatea de opțiune și oferă posibilitatea utilizatorilor să-și exprime dorința de a nu mai primi comunicări electronice, stopând prin această comunicarea pe e-mail din partea www.valentinvasile.ro.

 I.4. Responsabilități privind produsele comercializate

www.valentinvasile.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate prin intermediul acestui site.

www.valentinvasile.ro nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

www.valentinvasile.ro nu garantează că prezentările produselor sau orice alte elemente de conținut al site-ului sunt lipsite de erori sau că site-ul oferă informații complete.

De asemenea, www.valentinvasile.ro nu răspunde și nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcționarea site-ului, informațiile și conținutul acestuia.

 
I.5 Declinarea responsabilitatii

www.valentinvasile.ro nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de afișare pe site în ceea ce privește prețurile sau alte informații legate de produse, direct sau indirect.

În cazul în care prețurile sau alte informații referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date www.valentinvasile.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre problema apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Privind acesarea site-ului, www.valentinvasile.ro nu garantează că site-ul, server-ul pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la www.valentinvasile.ro sunt fără virusuri sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu www.valentinvasile.ro. fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea /accesarea site-ului sau că urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Atunci când accesați site-ul declarați că sunteți de acord să folosiți acest serviciu numai în scopuri personale legale. Mai exact vă obligați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe/prin intermediul acestui site web; nu veți permite/nu veți autoriza vreo tertă persoană să folosească site-ul pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenințătoare, agresivă, defăimătoare, rasistă etc;

I.6 Securitatea datelor pesonale

În ce privește confidențialitatea datelor și informațiilor culese de www.valentinvasile.ro va rugăm să accesați secțiunea Politica de confidențialitate.

1.7 Drept aplicabil. Mod de solutionare litigii

Termenele și condițiile de folosire ai acestui site se supun legislației române.

În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea oficială a reclamației (prin poștă, fax sau e-mail).

În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competență instanță judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul.

1.8 Dispozitii finale

Prin lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenele de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat.

1.10 Contact

e-mail: [email protected]

adresa: Bucuresti, sector 2, Sos. Colentina, nr.2, bloc ALMO1, scara A, ap. 11

 

II. Politica de confidențialitate

www.valentinvasile.ro este conștient de importanța protejării informațiilor colectate despre utilizatorii site-ului.

Acest document reglementează modul în care www.valentinvasile.ro utilizează aceste informații.

Prin utilizarea site-ului www.valentinvasile.ro acceptați politica de confidențialitate a datelor, prezentată în cele ce urmează.

 II.1. Definiții
 1. date cu caracter personal-orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 2. prelucrarea datelor cu caracter personal-orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
 3. stocarea-păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 4. sistem de evidență a datelor cu caracter personal-orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;
 5. operator-orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 6. terț-orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoană vizată, operatorul ori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;
 7. destinatar-orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;
 8. date anonime-date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabila;
 9. date de tip « business contact » date care includ numele, funcția, adresă de business, numărul de telefon sau adresă e-mail a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele “business contact” nu categoria datelor cu caracter personal;
 10. date statistice-date care au fost obținute urmare prelucrării de către operator  datelor cu caracter personal dar care nu  fi folosite la identificarea unei persoane   folosite exclusiv pentru scopuri statistice / de informare, promovare.
II.2. Colectarea datelor cu caracter personal

Aveți posibilitatea să utilizați site-ul fără a fi nevoie să ne furnizați date cu caracter personal.

Dacă doriți să efectuați o cumpărătură/comandă va trebui să ne furnizați aceste date cu caracter personal.

Aceste informații sunt colectate numai atunci când acceptați voluntar și în cunoștință de cauza trimiterea lor către noi. În paginile unde este necesară furnizarea acestor date cu caracter personal există un link (o legătură) către acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori considerați necesar.

În afară de datele cu caracter personal site-ul nostru colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajută să analizăm funcționalitatea site-ul și cum putem să ne îmbunătățim serviciile.

Atunci când vizitați site-ul este posibil că aceste date despre dumneavoastră. să fie colectate și de terți, precum sistemele de contorizare a traficului.

 II.3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în scopul rezolvării comenzilor dumneavoastră, livrării produselor, întocmirii actelor financiare legale și pentru a va informa în mod oportun asupra rezolvării acestora.

De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informații permanente despre noi oportunități, oferte noi și alte informații de specialitate din domeniu.

www.valentinvasile.ro nu va divulga unei terțe persoane datele colectate fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege când comunicarea acestor informații este necesară.

II.4. Securitatea datelor cu caracter personal colectate

Personalul www.valentinvasile.ro este obligat să respecte confidențialitatea oricăror date cu caracter personal aflate în posesia noastră.

Din păcate nicio transmitere de date prin internet nu este garantată că fiind în totalitate sigură. www.valentinvasile.ro va lua orice măsuri rezonabile pentru protecția datelor cu caracter personal pe care dvs. le sunteți de acord să le furnizați.

II.5. Cookies

Cookies sunt date pe care un web site le transfera pe hard-disk-ul unei persoane în scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial și sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de www.valentinvasile.ro, ușurând accesul permanent al unui utilizator la site. Această tehnologie ne permite să adaptăm site-ul la nevoile dvs.

Dacă nu doriți informații colectate prin utilizarea de Cookies, există în multe browsere un procedeu simplu care va permite să respingeți sau să acceptați caracteristicile/funcțiile Cookies. Dar va rugăm să rețineți că Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilități ale serviciilor noastre online.

II.5. Accesul la datele cu caracter personal

www.valentinvasile.ro va lua măsuri rezonabile pentru protecția oricărei informații despre dvs., și să menținem aceste informații corecte și la zi.

Oricând veți descoperi informații incorecte despre dvs. ne puteți contacta pentru a le corecta.

III. Termene si conditii contractuale

ELITE WELLNESS SRL  va furniza Beneficiarului materiale video cu antrenamente sau recomandari de fitness, preinregistrate sau live, in format video pe suport digital.

Continutul este disponibil in contul de utilizator, accesibil pe platforma www.valentinvasile.ro, pe baza adresei de e-mail si a parolei setate de utilizator sau pe platformele indicate de prestator.

Materialele vor fi disponibile in contul de utilizator dupa efectuarea platii si confirmarea comenzii.

Pentru programul FIT-10, furnizorul va pune la dispozitia Beneficiarului:

 • 30 antrenamente video preinregistrate, pe parcursul a 33 zile de abonament

Pentru programul Metamorefit, furnizorul va pune la dispozitia Beneficiarului:

 • materiale video despre stil de viata sanatos, sub forma unui curs de 5 module
 • 18 antrenamente live online prin platforma Zoom
 • 6 sesiuni live online de intrebari si rapsunsuri pe platforma Zoom
 • recomandari de nutritie sportiva sub forma unei scheme de 7 meniuri cu 3 mese si 2 gustari, in baza formularului de evaluare completat de utilizator.
III. 1. Perioada

Pentru programul FIT-10:

Materialele pot fi accesate timp de 33 zile de la data activarii abonamentului. Accesul la materialele video nu poate fi prelungit decat printr-o noua achizitie a programului.

Pentru programul Metamorefit:

Materialele de curs pot fi accesate pe o perioada nedeterminata, prestatorul asumandu-si responsabilitatea de a mentine in functionalitate platforma cel putin 1 an de la data achizitiei.

Materialele de antrenament inregistrate pot fi accesate pe perioada de 6 saptamani de la data inceperii programului, conform perioadei mentionate pe pagina de vanzare la achizitia programului.

Materialele pe suport digital nu se pot descarca si salva pe dispozitivul utilizatorului.

Data activarii abonamentului este:

 • imediata, daca plata a fost realizata prin card online.
 • In decurs de maxim 2 zile lucratoare, daca plata a fost realizata prin ordin de plata si incasarea a fost confirmata de prestator.

Programele se desfasoara in perioadele indicate in paginile de prezentare si de produs.

III.2. Plata si modalitati de plata

Pretul serviciilor este mentionat in pagina de plata, in dreptul fiecarui tip de abonament.

Modalitatile de plata a abonamentului sunt:

 • Card bancar, prin intermediul paginii de plata Libra Pay
 • Ordin de plata, pe baza proformei generata din pagina de plata, dupa completarea datelor clientului
III.3. Dreptul de retragere

Suma plătită de Beneficiar este nerambursabilă și netransferabilă.

Prin efectuarea platii, clientul isi pierde dreptul de retragere.

III.4. Proprietate intelectuala

Continutul acestui site, sub toate aspectele, este proprietatea Elite Wellness SRL sau a partenerilor sai, iar informatiile respective pot fi sub incidenta legilor interne sau internationale de protectie a proprietatii intelectuale.

Elite Wellness SRL detine toate drepturile, titlurile sau interesele legale in legatura cu continutul din contul de membru. Informatiile sunt considerate confidentiale si nu aveti dreptul de a publica in alte medii materialele din contul de membru. Este interzisa copierea, distribuirea sau modificarea continutului din contul de membru, care este proprietatea exclusiva a Elite Wellness SRL.

Efectuarea antrenamentelor in cadrul programului este voluntara. Clientul isi asuma toate riscurile ce pot aparea in cadrul acestei activitati si declara ca e apt pentru desfasurarea de activitati ce necesita efort fizic.

Beneficiarul isi asuma intreaga raspundere pentru efectuarea antrenamentelor si a recomandarilor de nutritie sportiva. Programele se adreseaza persoanelor clinic sanatoase, care au implinit varsta de 18 ani si nu au restrictii de a desfasura efort fizic sau de a urma recomandarile de nutritie sportiva.

Contractul inceteaza de drept la momentul expirarii abonamentului achizitionat.