A.: "Sunt în Cea Mai Bună Formă A Mea Din Ultimii 3 Ani!" - Valentin Vasile - Programe Online

A.: „Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 3 ani!”

După 3 luni în programul online de antrenament și nutriție, A. ne împărtășește povestea sa de succes!

Felicitări pentru rezultate!

A.s.

„Călătoria mea cu tine a început din disperare, de 2 ani mă chinuiam să dau jos cele 8 kilograme puse mai repede decât am realizat că e posibil, în 7 luni.
O prietenă foarte bună mi-a povestit despre tine și programul tău, așa că după nenumărate incercări de „a slăbi”, am ajuns să cumpăr pachetul de 3 luni.
În primul rând, am fost extrem de încântată de regimul alimentar pe care l-am primit. Diversificat, mii de mulțumiri pentru lista de substituiri, mult și sățios, dar și delicios. Nu l-am simțit ca pe un regim alimentar. E doar plăcere. Legat de exerciții, nu pot zice decât că, în sfârșit, am aflat și eu cum se fac, ce se înseamnă să respiri cum trebuie și că excesul nu înseamnă neapărat că e și bine.
Muncesc de acasă de la începutul lunii martie și brățara de la mână îmi zice la sfârșitul zilei că am și câte 4 ore când nu mă mișc de la birou, ceea ce inseamnă că sunt sedentară, dar cu toate astea am ajuns să dau jos 7 kilograme în 3 luni, fără să mă înfometez (dimpotrivă) și să fiu în cea mai bună formă a mea din ultimii 3 ani.
Keep up with the good work! You are the best! A.”


 

Și tu îți dorești să slăbești?

Eu te pot ajuta! Află mai jos cum:

 

 

Valentin Vasile
Valentin Vasile
Antrenor personal și specialist în nutriție sportivă. Mi-am început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani, timp în care am ajutat mii de persoane să își atingă obiectivele de remodelare corporală. În 2010 am pus bazele a ceea ce urma să devină programul Revvolution – primul program din România care integrează conceptele de antrenament, nutriție, motivație, suport și educație nutrițională. Pentru a aduce publicului larg informații simple și ușor de înțeles despre nutriție și stil de viață sănătos, în 2012, respectiv 2017, am publicat două volume la editura Curtea Veche – Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului. Iar din anul 2019, programele mele sunt disponibile și online, pentru ca tu să te poți antrena și să ai acces la informații despre nutriție sănătoasă oriunde te-ai afla. FIT-10, Shift, Metamorefit și Revvolution Online sunt soluțiile pe care le-am creat pentru atingerea oricărui obiectiv de remodelare corporală.