Metamorefit - Valentin Vasile - Programe Online

Află cum să obții corpul pe care îl dorești fără înfometare și fără chin!

6 iunie - 15 iulie

Metamorefit
programul transformării tale corporale și mentale,
în mod sănătos și definitiv!

Descoperă și activează mecanismele slăbirii sănătoase:

VV Metamorefit 900 × 1350 px

Află cum să obții corpul pe care îl dorești fără înfometare și fără chin!

6 iunie - 15 iulie

vv moremetafit

Metamorefit
programul transformării tale corporale și mentale,
în mod sănătos și definitiv!

Descoperă și activează mecanismele slăbirii sănătoase:

Program dedicat persoanelor ocupate care își doresc o transformare rapidă, dar sănătoasă, prin nutriție și antrenament, fără diete drastice și fără exerciții epuizante

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a avea un corp sănătos, tonifiat și pregătit pentru sezonul de vară?
1
1

Pasul 1

Te înscrii în programul Metamorefit și completezi chestionarul de evaluare inițială

2
2

Pasul 2

Timp de 6 săptămâni urmărești materialele video care te vor ajuta să îți setezi mindsetul potrivit pentru slăbire

3
3

Pasul 3

Aplici treptat noul mod de alimentație și facem mișcare Împreună de 3 ori pe săptămână

4
4

Pasul 4

Te bucuri de noul tău stil de viață sănătos și de corpul fit pe care ți l-ai dorit întotdeauna

De ce dietele, înfometarea și antrenamentele intense
nu sunt soluția pentru a slăbi sănătos și pe termen lung?

De câte ori nu ți-ai spus: “ce bine ar fi dacă aș putea să mănânc tot ce îmi doresc și să nu mă îngraș”?

Sau ai simțit putină invidie față de colega pe care desi o vedeai tot timpul mâncând ceva dulce, nu se îngrășa nici măcar 100 grame?

În timp ce tu te chinuiai să mănânci piept de pui la grătar cu broccoli fiert și fară gust… și la final de lună acul cântarului era în aceeași poziție.

Atunci când îți setezi un obiectiv de remodelare corporală, te decizi că vei mânca mai sănătos, vei renunța la dulciuri și vei începe să faci sport.

Ar fi simplu dacă lucrurile ar funcționa așa, doar că între timp apar tot felul de obstacole.

metamorefit 33

Spune-mi sincer, în câte din situațiile de mai jos te-ai aflat cel puțin o dată?

01

 • Nu ai mai mers la antrenament pentru că a apărut o problemă importantă de rezolvat

02

 • Nu aveai nimic sănătos în frigider, așa că ai comandat ceva rapid

03

 • Nu ai mâncat nimic toată ziua, iar seara când ai ajuns acasă, ai compensat cu 2-3 porții de mâncare?

04

 • Ai mers la un antrenament, după care ai făcut febră musculară atât de puternică încât nu mai puteai să te miști

05

 • Ți-ai propus să renunți la dulciuri, dar ai cedat la vederea prăjiturilor aduse de colegii de birou?

06

 • Ți-ai făcut abonament la sală, ai participat la două ședințe și apoi a expirat fară să îl mai folosești?

Și după aceste încercări eșuate, ai renunțat. Te-ai resemnat cu gândul că orice ai face, nu vei reuși, chiar dacă ai pornit mereu la drum cu multa motivație. Lipsa timpului, oboseala și stresul te-au împiedicat să ai un stil de viață sănătos, să faci mișcare, să slăbești și să ai corpul pe care ți-l dorești.

Dă start transformării tale și scapă de kilogramele nedorite, fără înfometare și fără chin.

metamorefit-35

În programul Metamorefit vei porni într-o călătorie ghidată unde vei avea sprijin la fiecare pas – vei descoperi toate armele care să te ajute să faci față tentațiilor și obstacolelor în drumul tău spre greutatea de echilibru și vei avea la dispoziție toate instrumentele prin care să iți schimbi stilul de viață într-un mod sănătos, fără restricții și fără frustrări.

Vei descoperi o nouă abordare asupra slăbitului și vei afla de ce nu este vina ta că nu ai reușit să slăbești până acum.

Iți împărtășesc toate cunoștințele mele acumulate în peste 20 ani de experiență și de studiu despre inamicii slăbitului și îți ofer toate armele să lupți împotriva lor.

Te voi ajuta să implementezi obiceiuri sănătoase în viața ta, fără să te privezi de bucuria gustului, iar prin antrenamentele ghidate de mine te vei obișnui să faci mișcare pentru că îți place, nu pentru că trebuie.

Te invit în călătoria Metamorefit: șase săptămâni care îți vor schimba definitiv perspectiva asupra slăbitului: restabilește echilibrul mâncând ceea ce îți place, dar arătând așa cum îți dorești!

Programul te va ajuta să înțelegi DE CE și CUM să implementezi obiceiuri sănătoase TREPTAT, pentru maxim de rezultate cu minim de efort, prin metoda Metamorefit. Metamorefit este o metodă complexă și eficientă de remodelare corporală, pe 3 paliere: motivație și mindset, alimentație și mișcare.

module cursuri video

5 Module de cursuri video

Timp de 6 săptămâni, te ajut să structurezi toate informațiile esențiale despre slăbit și alimentație sănătoasă, prin 5 module de cursuri video. Vom parcurge modulele treptat, câte unul pe săptămână ca să poți aplica treptat informațiile, să îți însușești noile obiceiuri sănătoase și să începi să vezi primele rezultate.

Fiecare video durează în medie 30 minute. Accesul la cursurile video este nelimitat, astfel încât să le poți relua și vizualiza oricând dorești.

sesiuni live qa

6 sesiuni live de întrebări și răspunsuri

La finalul fiecărei săptămâni, vom discuta subiectele din modulul curent într-o sesiune de q&a, unde îți răspund la toate întrebările despre subiectul săptămânii.

Sesiunile de întrebări și răspunsuri vor fi înregistrate și le vei putea urmări ulterior pe grupul de suport – există mari șanse să găsești răspuns la întrebările tale, chiar dacă nu poți participa live.

pla alimentar

Plan alimentar personalizat

Pentru rezultate maxime, îți voi concepe un plan alimentar personalizat pentru obiectivul și nevoile tale. Aceasta nu este o dietă, ci este un plan de alimentație sănătoasă, sustenabilă, pe care să o însușești permanent, integrând și ceea ce îți place.

Planul alimentar personalizat va avea formatul de 7 meniuri zilnice cu 3 mese și 2 gustări și poate fi adaptat chiar dacă preferi o alimentație vegetariană sau vegană sau nu consumi anumite grupe de alimente.

antrenamente live

18 antrenamente LIVE online

Te ajut să integrezi și mișcarea în obiceiurile tale zilnice, așa că ne vom antrena împreună LIVE pe Zoom timp de 6 săptămâni! Nu îți face griji dacă nu poți participa la o sesiune – vei avea înregistrarea disponibilă până la finalul celor 6 săptămâni.

Antrenamentele nu necesită accesorii sau spațiu amplu și pot fi făcute de acasă. Vom lucra treptat și vom începe cu exerciții ușoare, evoluând către antrenamente mai intense, astfel încât să ai mereu parte de o provocare.

grup online

Grup online de susținere

Accesul în comunitatea online nu este obligatoriu – poți urmări discuțiile fără a te implica. Studiile arată că atunci când suntem înconjurați de oameni cu obiective similare, avem șanse mai mari de reușită, așa că ar fi păcat să nu profiți de ocazie.

suport email

Suport pe email

Îți trimit email-uri săptămânale de reminder și de suport astfel încât să introduci în rutina ta obiceiurile sănătoase și să le urmezi atât pe parcursul programului, dar și după aceea.

MetamoreFIT în 6 săptămâni? Iată cum:

 • Săptămâna 1 Convinge-ți mintea și corpul te va urma!

  În prima săptămână îți împărtășesc  cum să îți setezi mentalitatea corectă pentru slăbire, cum controlezi pofta de dulce și cum îți reeduci gustul. Analizăm obiceiurile tale actuale și lucrăm pentru a pune bazele principiilor de alimentație sănătoasă. Începem cu exerciții ușoare și ne obișnuim corpul cu mișcarea.
 • Săptămâna 2Macronutrienții – cheia echilibrului din farfuria ta

  În săptămâna 2 continuăm cu organizarea alimentației și îți dezvălui modalitățile de a îți construi mesele astfel încât să îți atingi obiectivele ușor și fără frustrări, dar și cum să te menții după ce ai ajuns la greutatea de echilibru
 • Săptămâna 3Hrănirea inteligentă - secretul slăbirii sănătoase și permanente

  În săptămâna 3 te învăț toate trucurile necesare pentru a transforma procesele organismului în aliații tăi: discutăm despre metabolism, sistem hormonal, deficit caloric și frecvența meselor. Antrenamentele devin parte din programul tău săptămânal, iar corpul tău devine din ce în ce mai puternic.
 • Săptămâna 4Cum, cât și când să mănânci ce îți place fără să te îngrași?

  În a patra săptămână ești gata să înveți cum să incluzi alimentele și mesele tale preferate în alimentația ta sănătoasă pe termen lung, fără efecte negative asupra siluetei. Vei afla cum să ajungi în mod sănătos la greutatea ideală și mai ales, cum să o menții permanent.
 • Săptămâna 5Hrănește sănătatea și menține-ți corpul tânăr, indiferent de vârstă!

  Descoperi cum să folosești cantitatea minimă de efort necesară pentru a obține schimbare dorită pentru corpul tău
 • Săptămâna 6Metamorfoza

  Voi fi lângă tine pentru a recapitula toate informațiile, astfel încât să continui noul tău stil de viață fără dificultăți.

Am decis să mă îngraș 10 kilograme și apoi să slăbesc, ca să simt exact ceea ce simți și tu atunci când parcurgi această călătorie

În cei peste 20 ani de experiență, am lucrat cu mii de clienți care m-au ales să-i ajut să se transforme, să se simtă mai bine în pielea lor, să devină mai energici și mai încrezători, și să obțină transformarea pe care o doreau.

Prin programele mele am ajutat peste 5000 persoane să își atingă obiectivele și să aibă corpul pe care și l-au dorit. Am scris 2 cărți care s-au vândut în zeci de mii de exemplare, publicate de editura Curtea Veche în multiple tiraje și încerc să îi inspir zilnic pe cei 100.000 oameni care mă urmăresc pe pagina de Facebook să aibă un stil de viață sănătos.

Pe lângă experiențele lor, am decis să aplic tot ceea ce promovez pe propriul meu corp.

Am decis să mă îngraș 10 kilograme și apoi să slăbesc, ca să simt exact ceea ce simți și tu atunci când parcurgi această călătorie.

Cred cu tărie că atingerea obiectivelor pe care ți le propui în sala de fitness depinde atât de ce pui în farfurie, cât și de a avea mindsetul potrivit.

Alimentele și sportul nu sunt instrumente de tortură, ci sunt instrumente care te pot ajuta să ai o viață mai echilibrată, mai sănătoasă, mai energică și o performanță mai bună în toate activitățile tale zilnice. Am pus la punct metoda Metamorefit tocmai ca să te ajut să atingi și tu toate aceste obiective într-un mod cât mai prietenos și mai eficient.

Untitled 400 × 400 px
Untitled 400 × 400 px 1

Câteva cifre despre mine

icon beige 2
0 +

ani de experiență

Peste 20 ani experiență ca antrenor personal și specialist în nutriție sportivă

icon beige 4
1000

ore de antrenament

Peste 22000 ore petrecute cu clienții în sesiunile de Personal Training

icon beige 6
0

specializări

Peste 30 specializări în domeniul fitness-ului și nutriției sportive

icon beige 8
0 +

participanți

Peste 5000 participanți în programele mele de fitness online sau în sală

Cum va arăta versiunea ta “metamoreFIT”?

După cele 6 săptămâni de program, schimbările vor fi evidente. Vei face alegeri conștiente și vei găsi echilibrul în alimentație. După 6 săptămâni de antrenamente, corpul tău va fi capabil de lucruri pe care nici nu ți le imaginai la început.

Și lucrurile bune vor continua în viata ta:

vina mancare

Dacă urmărești modulul 1 al cursului, nu vei mai simți niciodată vina din cauza a ceea ce mănânci

2

Aplicând principiile din modulul 2, nu vei mai ține niciodată o dietă

4

După ce ne vom antrena împreună, nu vei mai pierde niciodată ore în șir în sala de antrenament, pentru că știi ce înseamnă un antrenezi eficient

3

Implementând informațiile din modulul 4 din curs, vei putea să te bucuri de plăcerile tale culinare fără să te îngrași

 

suport email

Datorită secretelor pe care ți le împărtășesc în modulul 3, vei avea mai multă energie și o stare de spirit pozitivă

6

Ceea ce vezi în oglindă va fi motiv de încântare, nu de întristare

7

Îți vei regăsi echilibrul în alimentație cu ajutorul planului alimentar personalizat

8

Aplicând informațiile din moulul 5, starea ta de sănătate vă fi îmbunătățită și vei avea o imunitate mai puternică

 

Iată părerile celor care au devenit deja metamoreFIT cu ajutorul meu:

 • Corina Păcuraru
  Valentin Vasile este o combinație reușită de om dur și ferm, grijuliu și atent la starea ta de confort și rezistența fizică. Îl ador pentru că exercițiile pe care le fac sunt aproape mereu altele, nu mă plictisesc, iar după fiecare antrenament simt că alte grupe de mușchi s-au trezit la viață, că sunt mai puternică, mai plină de energie și am mai mult control asupra corpului meu. Îl ador pentru că știe să acționeze pe toate planurile pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele – fizic, mental și emoțional. Îl ador pentru că a reușit să umple sala de antrenament cu atât de mulți oameni fericiți, toți având povești de succes în bătălia cu greutatea, cu un stil de viață nesănătos sau cu frustrări că fizicul lor nu este unul cu care s-ar putea mândri.
  Corina Păcuraru
 • Diana A.
  Iti citisem cartea înainte “Stil de viață, nu dietă”, care mi-a deschis destul de mult ochii în legătură cu mâncarea sănătoasă și nu numai :). Dupa participarea in programul online de antrenament si nutritie, deși credeam ca mănânc foarte mult- după o lună, când m-am măsurat si m-am cântărit, cm si kg erau in minus :). Meniul foarte gustos, si sățios. De 3 ori pe săptămână făceam exerciții fizice – ceea ce am apreciat cel mai mult a fost faptul ca prima zi nu a fost deloc obositoare fizic; de la săptămână la săptămână devenea puțin câte puțin mai solicitant, dar niciodata nu am simtit ca nu pot face fata antrenamentului. Un aspect plăcut era energia cu care prezentai (în doar 30 de minute!) fiecare exercițiu – lucru care mă făcea să fiu motivată până la final! mă bucur că am făcut această alegere si iti multumesc!
  Diana A.
 • Venkatesh Srinivasan
  Am început să lucrez cu Vali în calitate de antrenor personal după ce am fost bolnav, pe vremea când eram în incapacitate fizică și mă luptam să alerg chiar și 100 de metri. După ce am primit ajutorul lui am pierdut mult în greutate și, cel mai important, mi-am reintrat în formă. Vali demonstrează o pricepere deosebită în modul în care antrenează persoane aflate la diferite niveluri de pregătire. Aceasta nu se datorează numai cunoștințelor sale privind modelarea corporală, dar și înțelegerii importanței dietei. Vali este o persoană care te motivează extraordinar și care m-a ajutat să înțeleg că aceste exerciții sunt pentru viață.
  Venkatesh Srinivasan
 • Maria Lucia Hohan
  Este foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Este greu să accepți că orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele propuse trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simți că pierzi controlul asupra celui mai prețios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp. Îi mulțumesc lui Valentin că a devenit mai mult decât un antrenor excelent de fitness – un adevărat consultant de stil de viață.
  Maria Lucia Hohan

Ce include programul Metamorefit
slăbire definitivă și sănătoasă?

Componente

Valoare

5 module cu informații video esențiale despre slăbit și alimentație sănătoasă

350 euro

6 sesiuni live de Întrebări și Răspunsuri

300 euro

Plan alimentar personalizat sub forma unei scheme de 7 meniuri de luni până duminica, format din 3 mese și 2 gustări

100 euro

3 antrenamente săptămânale LIVE cu Valentin Vasile, timp de 6 săptămâni - în total 18 antrenamente live

500 euro

Acces în comunitatea online Metamorefit

priceless

Ce include programul Metamorefit
slăbire definitivă și sănătoasă?

Componente

Valoare

5 module cu informații video esențiale despre slăbit și alimentație sănătoasă

350 euro

6 sesiuni live de Întrebări și Răspunsuri

300 euro

Plan alimentar personalizat sub forma unei scheme de 7 meniuri de luni până duminica, format din 3 mese și 2 gustări

100 euro

3 antrenamente săptămânale LIVE cu Valentin Vasile, timp de 6 săptămâni - în total 18 antrenamente live

500 euro

Acces în comunitatea online Metamorefit

priceless

Și asta nu e tot!

înscrie-te până pe 5 iunie și primești nu unul, ci 3 bonusuri:

e-book slăbire sănătoasă

Masterclass despre microbiom

model de jurnal alimentar

Valoarea totală a componentelor acestui program depășește 1000 euro, însă investiția ta pentru a participa în programul Metamorefit este de
doar 319 euro, dacă te înscrii până pe 5 iunie!

Fii parte din cel mai complex și eficient program de slăbire sănătoasă:

Înscrierile se vor redeschide în curând. Te rugăm să te înscrii pe lista de așteptare dacă vrei să primești cu prioritate informațiile desupre următoarea ediție!

.

Atenție! Înscrierile se închid la ocuparea celor 30 locuri disponibile.

Câteva informații importante:

Am integrat în acest curs toată experiența mea de peste 20 ani, prin care am ajutat mii de persoane să slăbească în mod sănătos și definitiv.

Îți promit că dacă vei urma programul, vei obține rezultatele pe care ți le dorești. Iar atunci când vei întâlni obstacole, eu voi fi alături de tine să te susțin să mergi mai departe și îți voi raspunde la toate întrebările prin sesiunile live Q&A sau pe grupul comunității Metamorefit.

Depinde de tine dacă preferi să previi sau să tratezi efectele alimentației nesănătoase și ale sedentarismului!

sectiune finala vv

Poți să închizi această pagină și să lași să treacă următoarele luni fără să schimbi ceva. Dar va veni iar momentul în care vei simți că nu te reprezintă greutatea pe care o ai și vei dori să scapi de kilogramele în plus. Iarăși vei ajunge la chinul dietelor și antrenamentelor lungi și obositoare.

Sau te poți înscrie acum în programul Metamorefit, să recâștigi controlul asupra corpului tău și să îți restabilești echilibrul în relația cu mâncarea și mișcarea. Depinde de tine dacă preferi să previi sau să tratezi efectele alimentației nesănătoase și ale sedentarismului.

Gândește-te ce vrei să se întâmple peste 6 săptămâni – să fii în același punct ca acum sau să poți spune: “Îmi place cum arăt”, “Mă mândesc cu rezultatele mele” și “Acum stiu cum să mă bucur și să mănânc ceea ce îmi place fără să mă îngraș”?

Întrebări suplimentare pe care s-ar putea să le ai și tu

1Cum știu că acest program este pentru mine?

Acest program se adresează persoanelor clinic sănătoase, care își doresc să slăbească și să se remodeleze corporal într-un mod sănătos, fără înfometare și fără antrenament epuizant.

2Ce va trebui să fac pentru a obține transformarea?

Pentru a obține transformarea, este necesar să urmezi planul alimentar, să participi la cele 3 antrenamente săptămânale (40-45 minute per antrenament) și să urmărești videoclipurile din curs (2 ore pe săptămână).

3Cum procedez pentru a mă înscrie?

Apeși butonul de înscriere, completezi datele solicitate și alegi varianta de plată, iar după confirmarea plății, contul tău va fi activat.

4Cum se vor desfășura antrenamentele?

Antrenamentele se vor desfășura live, pe Zoom, la ora 19:00, lunea, miercurea și joia. Vei avea acces la înregistrările antrenamentelor pe parcursul celor 6 săptămâni de program.

5Cum pot accesa materialele video din curs?

Materialele video sunt accesibile în contul tău - săptămânal vei primi acces la un nou modul. Odată parcurse cele 5 module, vei avea acces lifetime la videoclipuri. Accesul nu expiră și le vei putea urmări ori de câte ori simți nevoia.

6Nu am mai făcut niciodată sport. Este potrivit acest program pentru mine?

Întrucât antrenamentele se vor desfășura live, voi adapta intensitatea antrenamentului și voi oferi atât variante mai ușoare ale exercițiilor, cât și variante mai intense. În plus, voi urmări dacă execuți corect exercițiile, dacă optezi pentru a deschide camera pe Zoom.

7Ce presupune planul alimentar?

Planul alimentar este o schemă de 7 meniuri cu 3 mese și 2 gustări, personalizat în funcție de obiectivul, preferințele și datele tale, pe care îl vei primi în urma completării unui formular de evaluare inițială. În formularul de evaluare inițială îți voi solicita toate informațiile de care am nevoie pentru a concepe planul alimentar. Totuși, pe baza informațiilor din curs, vei învăța cum să mănânci corect și după cele 6 săptămâni de program, astfel încât să nu mai ții vreodată o dietă.

8Pot urma acest program dacă am probleme de sănătate?

Programul se adresează persoanelor clinic sănătoase, care au acceptul medicului pentru a face efort fizic și care nu au probleme de sănătate ce pot interfera cu planul de alimentație.

Ai o altă întrebare al carei răspuns nu se află în informațiile de mai sus? Te rog să completezi formularul și vei primi un rapsuns prin email în maxim 72 ore:

  Contact:
  Metamorefit
  Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
  Politica de utilizare cookie-uri