Eu De Ce Nu Slăbesc? Episodul 2 - Valentin Vasile - Programe Online

Eu de ce nu slăbesc? Episodul 2

Te invit să urmărești al doilea episod din seria „Eu de ce nu slăbesc?” și să afli 3 motive din cauza cărora este posibil să nu slăbești.

De-a lungul celor peste 20 ani în care am lucrat cu mii de persoane, am întâlnit deseori afirmația „eu nu pot să slăbesc”. Iată care sunt posibile cauze și cum le poți depăși.

Valentin Vasile
Valentin Vasile
Antrenor personal și specialist în nutriție sportivă. Mi-am început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani, timp în care am ajutat mii de persoane să își atingă obiectivele de remodelare corporală. În 2010 am pus bazele a ceea ce urma să devină programul Revvolution – primul program din România care integrează conceptele de antrenament, nutriție, motivație, suport și educație nutrițională. Pentru a aduce publicului larg informații simple și ușor de înțeles despre nutriție și stil de viață sănătos, în 2012, respectiv 2017, am publicat două volume la editura Curtea Veche – Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului. Iar din anul 2019, programele mele sunt disponibile și online, pentru ca tu să te poți antrena și să ai acces la informații despre nutriție sănătoasă oriunde te-ai afla. FIT-10, Shift, Metamorefit și Revvolution Online sunt soluțiile pe care le-am creat pentru atingerea oricărui obiectiv de remodelare corporală.