E-book gratuit: 10 idei de mic dejun sănătos, pentru o zi plină de energie

Pentru persoanele ocupate care vor să slăbească sănătos fără să piardă timpul în bucătărie

Descoperă ideile de mic dejun gata în maxim 5 minute, care îți garantează o zi de succes și te ajută să slăbești!

mockup ebook retete vol 2 4

Ți-ai tot propus să slăbești și de data aceasta ți-ai promis că vei face tot ce ține de tine să scapi de kilogramele în plus în cel mai scurt timp?

Știi că pentru acest obiectiv ar trebui să mănânci mai sănătos, să ai grijă la dimensiunea porțiilor și să începi să faci mișcare.

Doar că micul tău dejun înseamnă deseori doar o cafea sau cel mult un covrig luat în drum spre birou.

Și după ce începi ziua așa, te gândești că mai bine începi de mâine. Azi îți e prea foame și nu ai energie de nimic. Și a doua zi reiei cercul vicios, fără să îți găsești puterea de a da startul transformării.

Dar soluția nu e să începi diete complicate, să te transformi în bucătar profesionist sau să mănânci doar avocado și frunze de rucola. Ci să îți reechilibrezi treptat alimentația, mâncând gustos, dar nutritiv.

mockup ebook retete vol 2 3

Acest e-book este pentru tine dacă:

  • Vrei să slăbești, dar te-ai săturat de diete fade și lipsite de gust
  • Nu îți place să simți că ții dietă și nu vrei să te înfometezi
  • Nu ai timp dimineața și apelezi la semipreparate, produse de patiserie sau sări complet peste micul dejun, deși știi că nu te ajută să procedezi așa
  • Îți propui seara ca “de mâine” începi să mănânci mai sănătos, dar dimineața nu mai ai motivație și amâni mereu pe următoarea zi
  • Reziști tentațiilor în prima parte a zilei, dar ajungi să mănânci necontrolat seara

Dacă te regăsești în cel puțin una din situațiile de mai sus, un mic dejun sănătos e primul pas pentru succes.

Descarcă gratuit e-book-ul, fă această mică schimbare în rutina ta zilnică și nu îți va veni să crezi cât de ușor e să obții rezultate!

Misiunea mea?
Să te ajut sa obții cele mai bune rezultate,
în cel mai scurt timp posibil

squeeze page

Sunt Valentin Vasile, antrenor personal și specialist în nutriție sportivă.

În cei peste 20 ani de experiență, am lucrat cu mii de clienți care m-au ales să-i ajut să se transforme, să se simtă mai bine în pielea lor, să devină mai energici și mai încrezători, și să obțînă transformarea pe care o doreau. 

Am ajutat peste 5000 persoane să își atingă obiectivele de slăbire sau tonifiere prin programele mele online și offline. Încerc să îi inspir zilnic pe cei 100.000 oameni care mă urmăresc pe pagina de Facebook să aibă un stil de viață sănătos și am transmis mai departe din experiența mea prin cele două cărți publicate de editura Curtea Veche – “Stil de viață, nu dietă” și “Confesiunea unui nutriționist”. 

Pe lângă experiențele lor, am decis să aplic tot ceea ce promovez pe propriul meu corp.

Am decis să mă îngraș 10 kilograme și apoi să slăbesc, ca să simt exact ceea ce simți și tu atunci când parcurgi această călătorie.

Alimentele și sportul nu sunt instrumente de tortură, ci sunt instrumente care te pot ajuta să ai o viață mai echilibrată, mai sănătoasă, mai energică și o performanță mai bună în  toate activitățile tale zilnice.

Iată doar câteva dintre rezultatele obținute de membrii comunității:

Te invit să apeși butonul de mai jos și să mi te alături în călătoria spre un stil de viață sănătos și o transformare de succes.
Am nevoie de doar 5 minute din timpul tău.

Vrei să obții Gratuit e-book-ul?

Completează formularul de mai jos!

Înscrie-te GRATUIT pentru a descărca e-book-ul:

.