I.: "Am Câștigat Un Stil De Viață Sănătos, Nu O Dietă Provizorie" - Valentin Vasile - Programe Online

I.: „Am câștigat un stil de viață sănătos, nu o dietă provizorie”

Cele trei luni de program m-au ajutat să pierd 8 kilograme, dar, mai important de atât, mi-au schimbat obiceiurile alimentare nesănătoase și viziunea despre nutriție. În acest mod, am învățat să am o disciplină alimentară corectă, să respect orele de masă și să mă asigur că fiecare aliment pe care îl consum este hrănitor. Un mare plus al programului este componenta informativă. Încă de la început primești materiale despre nutriție și o serie de îndrumări valoroase privind alimentația sănătoasă.

La sfârșitul primăverii, am decis că este momentul unei schimbări în adevăratul sens al cuvântului.

O schimbare pe termen lung, cu obiective realiste și sănătoase. Ținusem deja foarte multe diete în trecut, dar intrasem într-un cerc vicios, cu același deznodământ. După o perioadă de privare alimentară, mai scurtă sau mai îndelungată, obțineam greutatea dorită, apoi cădeam pradă tentațiilor și inevitabil ajungeam de unde plecasem. După o serie de căutări pe internet, am descoperit site-ul Revvolution și pagina d-lui Valentin Vasile. M-au determinat să mă înscriu poveștile de succes ale celorlalți participanți, dar și modul în care l-am perceput ca persoană. În procesul de alegere a programului de slăbit, am analizat mai multe variante, unele cu rezultate aparent mai spectaculoase, dar într-un final am ales programul de consultanță Valentin Vasile, întrucât mi s-a părut combinația ideală de profesionalism și echilibru. Acum, la finalul programului, sunt foarte mulțumită de alegerea făcută și sunt gata de următoarea etapă a procesului de slăbire.
Cel mai mult mi-am dorit să dețin controlul în relație cu mâncarea, să îmi însușesc niște obiceiuri sănătoase permanente și să ajung la o greutate sănătoasă.

Pentru cele trei luni, mi-am setat ca obiectiv 10 kilograme. Am pierdut 8 kilograme, dar, cu siguranță, mi s-a schimbat și compoziția corporală. În plus, am câștigat un stil de viață sănătos, nu o dietă provizorie.

M-am înscris pentru alte 3 luni, dar călătoria va continua și dincolo de aceste trei luni, fiind nevoie de alegeri sănătoase și echilibrate în fiecare zi.
Inițial, m-am simțit copleșită în fața planului alimentar. Erau foarte multe alimente noi și combinații la care nu mă gândisem până atunci. Dar, după ce am depășit această fază de respingere, mi-am făcut o listă cu toate alimentele permise, am mers la cumparături și am început în următoarea zi programul. Planul alimentar ste atent construit. Mesele sunt foarte echilibrate din punct de vedere nutrițional și nu am simțit nici măcar o dată nevoia de a trișa. Am descoperit că nu doar carbohidrații rai sunt gustoși, că există alternative mult mai hrănitoare și neașteptat de gustoase. Astfel, am introdus în dieta mea fructele de pădure, oleaginoasele crude, laptele vegetal, leguminoasele, fructele de mare, o serie de cereale sănătoase și hrișca, pe care o ador.

Antrenamentele sunt pur și simplu minunate! Au o durată ideală de 30 minute, cu tot cu încălzire și streching.

Fiecare mișcare este exemplificată, iar d-l antrenor Valentin Vasile execută fiecare repetare odată cu tine, ceea ce te motivează enorm. Intensitatea antrenamentelor crește progresiv și totul este adaptat nivelului tău de fitness. Antrenamentele sunt foarte plăcute și îți dau o stare de bine. M-au ajutat să capăt și o postură mai frumoasă.
Ce ți-a plăcut cel mai mult în programul online de antrenament și nutriție?
Pe primul loc, cred că ar fi antrenamentele. Întotdeauna m-am simțit bine în timp ce le-am parcurs, dar și după. De asemenea, platforma în sine este foarte bine realizată și adaptată vremurilor noastre.
Mă bucur foarte mult că sunt într-o formă fizică bună, începe să îmi placă ce văd în oglindă, îmi găsesc mult mai ușor haine, nu mai am o problemă să fac poze de grup și mă simt bine în propriul corp.
IMG 2717
Tu ești pregătită să îți începi transformea?

 

Și tu îți dorești să slăbești?

Eu te pot ajuta! Află mai jos cum:

 

 

Valentin Vasile
Valentin Vasile
Antrenor personal și specialist în nutriție sportivă. Mi-am început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani, timp în care am ajutat mii de persoane să își atingă obiectivele de remodelare corporală. În 2010 am pus bazele a ceea ce urma să devină programul Revvolution – primul program din România care integrează conceptele de antrenament, nutriție, motivație, suport și educație nutrițională. Pentru a aduce publicului larg informații simple și ușor de înțeles despre nutriție și stil de viață sănătos, în 2012, respectiv 2017, am publicat două volume la editura Curtea Veche – Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului. Iar din anul 2019, programele mele sunt disponibile și online, pentru ca tu să te poți antrena și să ai acces la informații despre nutriție sănătoasă oriunde te-ai afla. FIT-10, Shift, Metamorefit și Revvolution Online sunt soluțiile pe care le-am creat pentru atingerea oricărui obiectiv de remodelare corporală.