BLACK FRIDAY

10 noiembrie 2023

Black Friday 2023 s-a încheiat. Îți mulțumim!

Omul înțelept își face iarna car și vara sanie.

De la acest proverb pornește campania Black Friday Revvolution & FIT10 2023!

Ai obosit să spui în fiecare an New Year, New Me?

Ce spui de All year – healthy me?


Eu sunt aici să mă asigur că nu va mai fi doar o încercare, ci că în 2024 vei reuși să îți atingi toate obiectivele de remodelare corporală și să te menții cu ușurință.

VV Metamorefit 2

Cum reușim? Foarte simplu. Iată planul:

icon-2

Pornește cu avans

Gândește-te că ar trebui să câștigi o cursă, însă tu ai un avantaj: poți pleca mai repede cu 1 minut față de ceilalți participanți. Practic, deja ai toate șansele să declari că ai câștigat cursa, nu-i așa? Ei bine, fix asta îți propun: începi din Decembrie și nu mai amâni până la 1 ianuarie. În loc să constați că începi anul cu câteva kilograme în plus, vei începe cu obiceiuri sănătoase și cu o condiție fizică mai bună. Iar mesele bogate de sărbători nu mai sunt o problemă, pentru că te ajut să gestionezi această perioadă fără stres și fără griji.

icon-2

Ai un plan concret de acțiune

Imaginează-ți că trebuie să găsești un obiect într-o cameră întunecată. O să îți fie foarte greu să faci asta fără să vezi unde sunt așezate lucrurile. Ba chiar riști să te împedici sau să te lovești, iar toate eforturile tale să fie în zadar. Programele Revvolution și FIT10 sunt construite în așa fel încât să îți lumineze drumul spre găsirea echilibrului în alimentație, condiție fizică îmbunătățită și un corp mai sănătos. Împreună vom găsi metode și soluții ca să introduci mișcarea și alimentația echilibrată în programul tău și nu invers 😊

icon-2

Mergi relaxat, dar consecvent

Știi senzația acea stresantă că vine vara și nu îți place cum îți vin hainele subțiri sau costumele de baie? E anul în care o să uiți de ea, pentru că ai timp să construiești silueta ta ideală până la vacanță. Începi din timp, treptat, cu mișcare ușoară și prietenoasă. Doar 10 minute pe zi de mișcare în programul FIT10 – e foarte ușor de abordat, dar pe termen lung înseamnă sute de antrenamente care îți vor tonifia corpul. 30 mese sănătoase din care să alegi și să te organizezi în ritmul tău în programul Revvolution: fără presiune, fără stres, mănânci sănătos și gustos și pe deasupra, slăbești. Vei vedea că nu e atât de complicat să îți atingi obiectivul, precum pare.

icon-2

Prietenos cu bugetul tău

De Black Friday e singura perioadă din an când programele FIT10 și Revvolution au reduceri. Dacă ți-ai dorit să le încerci sau aștepți de ceva vreme să faci o schimbare, însă nu ai găsit momentul să aloci buget pentru aceasta, acum ai ocazia perfectă. Descoperă mai jos toate ofertele pe care ți le-am pregătit. Sigur va fi una potrivită pentru tine!

Iată programele prin care te pot ajuta să obții transformarea:

Corp de nota 10 în doar 10 minute pe zi!

FIT-10

 • Program ONLINE complet de 30 zile pentru a face mișcare eficient și a obține rezultate investind doar 10 minute pe zi în antrenamente!

 • Potrivit pentru tine dacă nu ai timp de antrenament, vrei să îți formezi obiceiul de a face sport, vrei o soluție rapidă de tonifiere și pentru a intra în formă.

 • Acces timp de 33 zile la 30 antrenamente cu durata de 10 minute fiecare
 • Poți opta pentru antrenamente cu gantere / funcționale, cu greutatea corpului / BURN - cardio.
Revv online

Revvolution

 • Nutriție, antrenament, motivație, educație și suport: Program ONLINE complet de 4 săptămâni care te ajută să slăbești sănătos și fără înfometare până la 6 kilograme, să îți tonifiezi corpul și să menții rezultatele pe termen lung.
 • Disponibil în 3 variante: program complet, program doar cu antrenamente, program doar de nutriție
 • Acces 4 săptămâni la 12 antrenamente cu sau fără gantere, plan alimentar personalizat, e-book-uri cu rețete, curs video despre nutriție + monitorizarea săptămânală a jurnalului alimentar, feedback si răspuns la întrebări pe chat privat sau email.

Alege programul care ți se potrivește și haide să începem.

Descoperă mai jos oferta unică de Black Friday!

Locurile sunt limitate, așa că nu mai amâna înscrierea. Optează chiar acum pentru programul preferat!

29

FIT-10 Ediția Decembrie

139lei

4 dec - 5 ian

 • 30% REDUCERE!
 • Folosește codul BF1223 la checkout pentru a aplica reducerea!
 • Reducerea se aplică pentru ediția Decembrie din programul FIT-10 (4 decembrie 2023 - 5 ianuarie 2024).
Ads Revvolution 2022 (5)

FIT-10 1+1 gratis 2024

200lei

4 dec - 5 ian + o ediție cadou în 2024

 • Decembrie + o ediție cadou în 2024 la prețul unei singure ediții!
 • Înscrie-te direct pe site și primești apoi pe e-mail un cod cu care poți activa gratuit o ediție FIT-10, oricând pe parcursul anului 2024.
 • Oferta se aplică pentru ediția Decembrie din programul FIT-10 (4 decembrie 2023 - 5 ianuarie 2024), iar codul de activare gratuită poate fi aplicat pentru orice ediție de pe parcursul anului 2024.
Ads Revvolution 2022 (3)

Revvolution Online ANTRENAMENTE Ediția Decembrie

137lei

27 nov - 24 dec

  • 30% REDUCERE!
  • Folosește codul BF2330 la checkout pentru a aplica reducerea!
 • Dacă ai învățat deja cum să mănânci corect, acest program îți aduce cele mai eficiente antrenamente video pentru tonifiere rapidă.
 • Acces 4 săptămâni la 12 antrenamente video preînregistrate, cu durata de 30 minute fiecare, adaptate istoricului tău sportiv, cu sau fără accesorii - antrenamente filmate integral
Ads Revvolution 2022 (2)

Revvolution Online Program Complet Decembrie

397lei

27 nov - 24 dec

  • 20% REDUCERE!
  • Folosește codul BF1220 la checkout pentru a aplica reducerea!
 • Nutriție, antrenament, motivație, educație și suport: Dacă vrei să scapi rapid de kilogramele în plus și să te tonifiezi, programul complet îți va aduce rezultate în cel mai scurt timp!
 • Acces 4 săptămâni la antrenamente + plan alimentar personalizat + curs video nutriție + monitorizare săptămânală a jurnalului
Ads Revvolution 2022 (4)

Revvolution Decembrie + FIT-10 cadou

497lei

27 nov - 24 dec

 • Revvolution Decembrie + o ediție FIT10 cadou în 2024, la prețul unei singure ediții!
 • Înscrie-te direct pe site și primești apoi pe e-mail un cod cu care poți activa gratuit o ediție FIT-10, oricând pe parcursul anului 2024.
 • Oferta se aplică pentru ediția Decembrie din programul Revvolution (27 noiembrie - 24 decembrie 2023), iar codul de activare gratuită FIT-10 poate fi aplicat pentru orice ediție de pe parcursul anului 2024.
 •  

În cei peste 25 ani de experiență am ajutat mii de oameni să își atingă obiectivele de remodelare corporală.

Rezultatele clienților mei spun mai multe decât aș putea spune eu. Pozele lor ÎNAINTE/ DUPĂ iți vor arăta ce poți obține și tu cu ajutorul meu și puțină determinare.

Am lucrat cu persoane care petreceau 8-10 ore la birou și aveau o alimentație haotică, persoane cu o moștenire genetică nefavorabilă, și persoane gurmande sau dependente de anumite alimente nesănătoase. Am lucrat și cu persoane care până la vârsta de 30 sau 40 de ani au avut un stil de viață sedentar. Ce au toate aceste persoane în comun? Sprijinul și know-how-ul meu acumulat în peste două decenii de experiență practică.

Vezi transformările lor și îți vei da seama că dacă vom lucra împreună, atingerea obiectivelor tale este mai ușoară decât crezi.

 • Daniela K.
  Tenacitate, perseverenţă, concentrare. Sunt trei valori în care crede Valentin și pe care mi le-a insuflat în lucrul nostru împreună. Să fii în armonie cu trupul tău și să ai grijă de starea ta de bine este un „mușchi“ care se lucrează încontinuu. Valentin m-a sprijinit să îl modelez.
  Daniela K.
 • Dragos R.
  Valentin mi-a inspirat 100% încredere și acesta a fost un factor principal în motivația mea spre rezultate cât mai bune. Valentin a fost și este un model pentru mine, iar educația, experiența și felul lui de a interacționa cu mine și de a mă motiva pe parcursul acestui întreg proces, m-au ajutat în fiecare moment să îmi depășesc limitele și să respect cu rigurozitate indicațiile oferite de el. Experiența lui, dar și exemplele personale, m-au ajutat pe mine personal să realizez că se poate și să mă disciplinez în respectarea programului avut. Cu siguranță nu aș fi reușit să ajung la rezultatele actuale fără ajutorul lui și nici nu aș fi acceptat un astfel de stil de viață. Așadar, îi mulțumesc din tot sufletul.
  Dragos R.
 • Alexandra M.
  Valentin are un stil foarte sugestiv de a-şi exprima punctul de vedere, întărit de informaţii ştiinţifice şi condimentat cu simţul umorului. Ceea ce m-a atras încă de la început şi m-a convins să subscriu după doar primul articol citit - pe care îl ţin minte şi acum, atât de mare a fost impactul său asupra mea - a fost puterea de convingere a articolelor sale. E mare lucru să reuşeşti să deschizi ochii cuiva pe care nici măcar nu îl/o cunoşti, să înveţi pe cineva o lecţie de viaţă pe care să îşi dorească să o respecte toată viaţa de-acum încolo. Până şi iniţialele numele lui, V.V., înseamnă Valoare la puterea a doua. Din nou, thank you, VV!
  Alexandra M.
 • Andrei D.
  Valentin Vasile, un adevărat specialist, care promovează un stil de viață sănătos și care te poate ajuta să găsești calea prin care poți să iți îmbunătățești alimentația și prin aceasta să câștigi, pentru tine, un plus de sănătate. De la acest om pe care viața mi l-a scos în cale am învățat care sunt beneficiile aduse de o alimentație corectă, echilibrată, care sunt metodele cele mai bune pentru a-mi controla greutatea corpului, pentru a fi în forma perfectă în fiecare zi, pentru a fi sănătos. Valentin, un om care știut să pună punctul pe “i”, m-a învățat regulile restabilirii sănătății.
  Andrei D.

Incă nu te-ai înscris? Grăbește-te, ofertele expiră în