Ascultă-ți Corpul! - Valentin Vasile - Programe Online

Ascultă-ți corpul!

Ascultă-ți corpul!

Dacă suntem în luna decembrie, e clar că nu ai nicio șansă să scapi neatins de cel puțin o reclamă la pastile de digestie, balonare, arsuri și alte astfel de simptome “de sezon”.

Și cu siguranță aceste reclame nu sunt destinate persoanelor care chiar au nevoie de un tratament medical, ci celor care au ales să “guste” din porții prea generoase din preparatele de pe masa de Sărbători

Așa că înainte de “mai pot și cozonac”, ridică-te de la masă, fă un pas în spate, respira adânc și ascultă-ți corpul. În loc să îl dai pe silent cu o pastilă de digestie, gândește-te la ce ai mâncat în ultimele ore și care poate fi cauza pentru care ai disconfort abdominal sau senzație de preaplin.

Dacă ai trecut de felul 2 de mâncare la aceeași masă, e momentul să îți pui întrebarea dacă îți mai este foame sau mănânci doar de poftă.

Îți garantez că organismul tău nu are nevoie de mai mult de o porție rezonabilă de mâncare, de 3 ori pe zi. În niciun caz nu îi folosesc toate ingredientele și combinațiile nesănătoase din patiserie, cozonaci, sucuri sau alte “ronțăieli”.

Cu adevărat nevoie ai doar de alimente nutritive și naturale, așa că asigură-te că mănânci cât mai multe legume, grăsimi bune din oleaginoase, ulei de măsline, avocado, proteine de calitate – fie de origine animală, fie vegetală și că te hidratezi corespunzător.

Îți garantez că organismul tău te va răsplăti pentru că îl hrănești cu nutrienți de calitate.

Ție ce îți spune corpul tău? Ce crezi că ar trebui să îmbunătățești în alimentația ta?

 


 

Și tu îți dorești să slăbești?

Eu te pot ajuta! Află mai jos cum:

 

 

Valentin Vasile
Valentin Vasile
Antrenor personal și specialist în nutriție sportivă. Mi-am început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani, timp în care am ajutat mii de persoane să își atingă obiectivele de remodelare corporală. În 2010 am pus bazele a ceea ce urma să devină programul Revvolution – primul program din România care integrează conceptele de antrenament, nutriție, motivație, suport și educație nutrițională. Pentru a aduce publicului larg informații simple și ușor de înțeles despre nutriție și stil de viață sănătos, în 2012, respectiv 2017, am publicat două volume la editura Curtea Veche – Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului. Iar din anul 2019, programele mele sunt disponibile și online, pentru ca tu să te poți antrena și să ai acces la informații despre nutriție sănătoasă oriunde te-ai afla. FIT-10, Shift, Metamorefit și Revvolution Online sunt soluțiile pe care le-am creat pentru atingerea oricărui obiectiv de remodelare corporală.