Antrenament Ușor Pentru Acasă - Valentin Vasile - Programe Online

Antrenament ușor pentru acasă

Statul pe canapea dăunează sănătății! Ai spatele înțepenit? Crampe musculare și contracturi?
Ți-am pregătit cel mai ușor antrenament GRATUIT pentru prevenirea atrofiei musculare – nu ai nevoie de niciun accesoriu! Durează doar 10 minute, însă beneficiile sunt nemăsurate!
Nu contează că nu ai mai făcut sport în ultima vreme – trebuie doar să apeși Play și să începi!

Dacă ți-a plăcut antrenamentul și vrei să ne antrenăm împreună, te aștept în programul Revvolution online! Voi fi antrenorul și nutriționistul tău personal online, la doar un click distanță!

Valentin Vasile
Valentin Vasile
Antrenor personal și specialist în nutriție sportivă. Mi-am început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani, timp în care am ajutat mii de persoane să își atingă obiectivele de remodelare corporală. În 2010 am pus bazele a ceea ce urma să devină programul Revvolution – primul program din România care integrează conceptele de antrenament, nutriție, motivație, suport și educație nutrițională. Pentru a aduce publicului larg informații simple și ușor de înțeles despre nutriție și stil de viață sănătos, în 2012, respectiv 2017, am publicat două volume la editura Curtea Veche – Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului. Iar din anul 2019, programele mele sunt disponibile și online, pentru ca tu să te poți antrena și să ai acces la informații despre nutriție sănătoasă oriunde te-ai afla. FIT-10, Shift, Metamorefit și Revvolution Online sunt soluțiile pe care le-am creat pentru atingerea oricărui obiectiv de remodelare corporală.