A.: "Mă Simt Foarte Bine, Am Energie și O Mult Mai Bună Condiție Fizică" - Valentin Vasile - Programe Online

A.: „Mă simt foarte bine, am energie și o mult mai bună condiție fizică”

O nouă transformare spectaculoasă din programul online de antrenament și nutriție! before after 2Iată ce spune A., după 2 luni de participare în program:

„Am descoperit programul tău în timpul izolării, în care efectiv mă inebunea gândul că nu voi scăpa în veci de kilogramele în plus, ba chiar voi adăuga… Mă chinuiam deja de un an de zile să mănânc mai sănătos, să fac mișcare, dar părea că totul e în van. Nu puteam pierde mai mult de jumătate de kilogram, care revenea la scurt timp.
M-am înscris în program de aproximativ 2 luni și sunt super bucuroasă de această decizie.
Am slăbit de la 58,5 la 54. Poate părea puțin ca număr de kilograme, dar pentru mine diferența e huge, pentru că mă simt foarte bine, am energie, mă simt tonifiată și cu o mult mai bună condiție fizică.
Meniul este variat și ușor de urmat. Mi-au plăcut cam toate mesele și dacă nu, am găsit alternativă în lista de substituente.
Un alt punct forte este felul în care sunt explicate antrenamentele și executarea corectă a mișcărilor. M-am simțit ca și cum eram efectiv în sală. E super wow felul în care ai gândit programul.
Recunosc că am făcut mai mult de 3 ori pe săptămână antrenamentele pentru că îmi doream să compensez sedentarismul din izolare.

Mulțumesc mult. Keep up!”


 

Și tu îți dorești să slăbești?

Eu te pot ajuta! Află mai jos cum:

 

 

Valentin Vasile
Valentin Vasile
Antrenor personal și specialist în nutriție sportivă. Mi-am început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani, timp în care am ajutat mii de persoane să își atingă obiectivele de remodelare corporală. În 2010 am pus bazele a ceea ce urma să devină programul Revvolution – primul program din România care integrează conceptele de antrenament, nutriție, motivație, suport și educație nutrițională. Pentru a aduce publicului larg informații simple și ușor de înțeles despre nutriție și stil de viață sănătos, în 2012, respectiv 2017, am publicat două volume la editura Curtea Veche – Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului. Iar din anul 2019, programele mele sunt disponibile și online, pentru ca tu să te poți antrena și să ai acces la informații despre nutriție sănătoasă oriunde te-ai afla. FIT-10, Shift, Metamorefit și Revvolution Online sunt soluțiile pe care le-am creat pentru atingerea oricărui obiectiv de remodelare corporală.