Slăbește cu noi și primești banii înapoi!

Singurul program de antrenament și nutriție cu care câștigi dublu: scapi de kilogramele în plus și primești banii înapoi!

Nu ai absolut nimic de pierdut, ci doar de câștigat – te înscrii în program, iți atingi obiectivele și primești GARANTAT banii înapoi!

Sună incredibil, dar este adevărat – primești banii înapoi dacă reușești să îți atingi obiectivul!

Un bun rezultat merită premiat!

Mecanismul de funcționare a campaniei este următorul:

Te înscrii în programul online de antrenament și nutriție
Urmezi recomandările alimentare și faci antrenamentele
Când ți-ai atins obiectivele, îmi trimiți un e-mail cu fotografii before and after și un scurt testimonial despre experiența ta în program, împreună cu acordul de a le publica pe canalele mele de comunicare
Primești înapoi contravaloarea abonamentului achiziționat, conform termenelor și condițiilor campaniei.

Termene și condiții:

 1. La această campanie pot participa persoanele care au achiziționat cel puțin un abonament în programul SHIFT by Valentin Vasile după data de 1 octombrie 2021.
 2. Campania nu se aplică retroactiv înscrierilor efectuate si abonamentelor achizitionate înainte de 1 octombrie 2021. Este permisă participarea abonaților care au achiziționat abonamente de 90 zile cu maxim 30 zile înainte de începerea campaniei, astfel încât perioada de valabilitate a abonamentului se suprapune în proporție de cel puțin 67% cu perioada de desfășurare a campaniei. Pentru clarificare, dacă un client a achiziționat un abonament cu valabilitate 90 zile în luna septembrie 2021, iar campania debutează pe 1 octombrie, beneficiarul va putea solicita restituirea sumei aferente perioadei din abonament efectuată între 1 octombrie și data de expirare a abonamentului achiziționat în luna septembrie. Suma se calculează după formula preț achitat / 90 zile abonament * număr de zile care se suprapun cu perioada campaniei.
 3. Se califică pentru restituirea sumelor achitate persoanele care îndeplinesc concomitent următoarele condiții:
  1. Rezultatul lor în urma respectării programului de antrenament și nutriție se încadrează în următoarele intervale:
   1. Slăbire între 5 și 7 kilograme: se poate primi contravaloarea a maxim 30 zile de abonament
   2. Slăbire între 7.01 și 10 kilograme: se poate primi contravaloarea a maxim 60 zile de abonament
   3. Slăbire între 10.01 și 15 kilograme: se poate primi contravaloarea a maxim 90 zile de abonament
   4. Slăbire între 15.01 și 20 kilograme: se poate primi contravaloarea a maxim 120 zile de abonament
   5. Slăbire peste 20.01 kilograme: se poate primi contravaloarea a maxim 150 zile de abonament
  2. în urma respectării programului de antrenament și nutriție au atins obiectivul de greutate de echilibru normoponderală, după cum urmează:
   1. femei: înălțime (cm) – 110 = greutate echilibru normoponderal (kg). Spre exemplu:
    - femeie, 172 cm înălțime, greutate actuală 79 kg.
    - greutate echilibru: 172-110=62 kg
   1. bărbați: înălțime (cm) – 100 = greutate echilibru normoponderal (kg). Spre exemplu
    - bărbat, 181 cm înălțime, greutate actuală 89 kg.
    - greutate echilibru: 181-100=81 kg.
 1. Participantul va trimite 3 fotografii făcute la începerea programului, din față, din spate și din profil, cu încadrarea întregului corp, inclusiv fața, pentru dovedirea identității, precum și 3 fotografii realizate la terminarea programului, cu aceeași încadrare, distanța față de camera foto și de preferat, utilizând aceeași vestimentație (bustieră și pantaloni scurți mulați sau lenjerie intimă sau costum de baie pentru femei / pantaloni scurți sau lenjerie intimă sau costum de baie pentru bărbați). Fiecare set de fotografii va fi însoțit și de o fotografie de control, în care participantul va trebui să fotografieze rezultatul de pe cântar, iar în fotografie să încadreze și un bilet pe care să scrie de mână data curentă. La publicarea materialelor, identitatea beneficiarului va putea fi ascunsă la solicitarea acestuia, fiind publicate imaginile fară dezvăluirea identității faciale și cu protejarea numelui.
 2. Participantul va trimite un testimonial de minim 200 cuvinte, despre experiența sa în program. Prestatorul va putea pune la dispoziție întrebări de ghidaj pentru redactarea testimonialului de către participant.
 3. Fotografiile vor fi trimise needitate și fără niciun alt tip de intervenție tehnică. Dacă există suspiciuni de editare a fotografiilor, participantul va fi descalificat din campanie.
 4. Fotografiile și materialele trebuie trimise în decurs de maxim 15 zile de la expirarea ultimului abonament achiziționat în platformă.
 5. Beneficiarul este de acord cu publicarea tuturor materialelor furnizate (imagini, testimonial, rezultate) pe canalele Social Media și site-ul programului și nu se poate răzgândi ulterior asupra dreptului de utilizare a imaginii timp de 5 ani.
 6. Participantul a cărui intrare în campanie a fost declarată validă poate opta pentru restituirea sumei achitate pentru înscrierea în program, conform condițiilor de mai sus, fie pentru acordarea de vouchere în programele oferite de prestator (SHIFT sau FIT10), având valoarea respectivă. Organizatorul nu impune alegerea metodei de rambursare. Pentru rambursarea sumei este necesară punerea la dispoziție a datelor bancare ale participantului. Suma rambursată nu poate depăși suma achitată de participant pentru abonamentele ce fac obiectul participării în campanie.
 7. Organizatorul își rezervă dreptul de a încheia campania fară notificare prealabilă după minim 3 luni de desfășurare a acesteia, precum și de a face modificări ale regulamentului, dacă este necesar.
 8. Fiecare participant se poate înscrie în campanie și poate beneficia de restituirea sumelor achitate o singură dată.