VV-cover-consultanta-2020
shift-valentin-vasile

SHIFT - Trăiește sănătos în fiecare zi și obține corpul dorit!

Program online nutriție și sport

Atinge-ți obiectivele de remodelare corporală prin nutriție și antrenament, la doar un click distanță!
 • Te înscrii în programul Shift
 • Completezi chestionarul de evaluare inițială
 • Primești planul alimentar în maxim 48 ore și începi antrenamentele
 • Mănânci echilibrat, faci mișcare și te bucuri de noul tău corp sănătos și remodelat

Știi teoria, dar nu reușești să îți atingi obiectivul?

Să mănânci mai sănătos și să faci mișcare – teoria sună atât de simplu și o știi și tu. Dar când vine vorba de practică, ți s-a întâmplat de nenumărate ori să decizi că “de luni încep dieta”. Ziua cea mare a sosit și ai început cu dreptul – un smoothie verde dimineața, o salată cu multe legume la prânz și… un burger și o prăjitură seara. La fel și cu mișcarea: cu mult entuziasm, ai mers la primul tău antrenament. Dar a doua zi, febra musculară puternică și oboseala te-au făcut să iți reorganizezi programul. Iar apoi a intervenit o întălnire foarte importantă, ore suplimentare la birou, o invitație din partea unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut demult… așa că la ce bun să mai încerci? E prea greu să slăbești.

Nu ai nici mult timp la dispoziție, dar nici energia să o iei mereu de la capăt. Te-ai săturat să iei mereu decizia de a reîncepe să mănânci corect și să faci mișcare.

Salut, sunt Valentin Vasile, antrenorul și nutriționistul tău personal! 

În cei peste 20 ani de experiență, am lucrat cu mii de clienți care m-au ales să-i ajut să se transforme, să se simtă mai bine în pielea lor, să devină mai energici și mai încrezători, și să obțină transformarea pe care o doreau.

Prin programele mele am ajutat peste 5000 persoane să își atingă obiectivele și să aibă corpul pe care și l-au dorit. Am scris 2 cărți care s-au vândut în zeci de mii de exemplare, publicate de editura Curtea Veche în multiple tiraje și încerc să îi inspir zilnic pe cei 100.000 oameni care mă urmăresc pe pagina de Facebook să aibă un stil de viață sănătos.

Cred cu tărie că atingerea obiectivelor pe care ți le propui în sala de fitness depinde atât de ce pui în farfurie, cât și de a avea mindsetul potrivit.

Te ajut să descoperi că alimentele și sportul nu sunt instrumente de tortură, ci sunt instrumente care te pot ajuta să ai o viață mai echilibrată, mai sănătoasă, mai energică și o performanță mai bună în toate activitățile tale zilnice.

✖️ Ajunge cu hainele care așteaptă în dulap să îți îndeplinești promisiunea să slăbești.

✖️ Gata cu legumele cumpărate la început de săptămână care se strică în cămară.

✖️ Uită de zilele de luni în care începi mereu o nouă dietă.

Am creat programul Shift tocmai ca să îți demonstrez că nu e deloc dificil să ai un stil de viață sănătos, prin alimentație și antrenament! Și mai ales – că cea mai simplă cale de a nu mai fi nevoie să “începi de luni” e să nu mai renunți, ci să ai o alimentație echilibrată și o rutină de mișcare zi cu zi – iar eu voi fi acolo să te ajut cu toate instrumentele de care ai nevoie.

Cum te ajută programul Shift?

Redescoperi echilibrul alimentar, care să te ajute să îți atingi obiectivele fără înfometare și fără diete restrictive. Mănânci sănătos, dar și gustos, chiar dacă ești vegetarian, lacto-vegetarian, ovo-lacto-vegetarian sau consumi toate grupele de alimente, datorită planului alimentar inclus în program

Redescoperi bucuria de a face mișcare, indiferent de istoricul tău sportiv. Un antrenament eficient nu înseamnă să te epuizezi sau să faci febră musculară puternică. Spune adio antrenamentelor și exercițiilor dificile, pe care nu le poți executa. Vei avea acces la 3 antrenamente video săptămânale, cu durata a 30 minute fiecare. Videoclipurile sunt preînregistrate și le poți efectua oricând dorești pe parcursul celor 30 zile de abonament. Lucrez în același ritm cu tine - trebuie doar să mă urmezi. Nici nu vei simți când vor trece 30 minute de antrenament!

Folosește timpul eficient: în programul Shift te antrenezi doar de 3 ori pe săptămână, câte 30 minute, cu rezultate vizibile rapid. Antrenamentele sunt construite pe baza a diferite tehnici care te ajută să tonifiezi toate grupele musculare în doar 30 minute, pentru a te remodela eficient.

Spune adio timpului pierdut în trafic: poți efectua antrenamentele oriunde - ai nevoie doar de o saltea dacă optezi pentru antrenamentele fără accesorii sau de o pereche de gantere, dacă alegi antrenamentele cu accesorii, în funcție de preferințele tale.

promo-consultanta-4

Ce contine abonamentul în programul SHIFT?

Abonamentul funcționează pe bază de subscripție lunară. Resursele din program se pot accesa doar pe perioada de valabilitate a abonamentului (30 zile).

Plan alimentar personalizat pe baza obiectivului și tipologiei alimentare (toate grupele de alimente / vegetarian / lacto-vegetarian / ovo-lacto-vegetarian) - 7 meniuri cu 3 mese și 2 gustări în fiecare zi, se repetă timp de 4 săptămâni

3 antrenamente video pe săptămână, cu durata de 30 minute fiecare

Articole despre nutriție și antrenament

Pentru înlocuirea unor alimente din meniu, vei avea la dispoziție o listă de substituiri

Acces 30 zile – 300 lei

PROGRAMUL SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR CLINIC SĂNĂTOASE CARE AU ÎMPLINIT VÂRSTA DE 18 ANI.

Iată părerile celor care au făcut deja Shift către un stil de viață sănătos!

Unde te vezi peste 30 zile?

Poți să închizi această pagină și să lași să treacă următoarele 30 zile fără să schimbi ceva. Dar va veni iar momentul în care vei simți că nu te reprezintă greutatea pe care o ai și vei dori să scapi de kilogramele în plus.

Sau te poți înscrie acum în programul Shift, să recâștigi controlul asupra alimentației tale și să redescoperi bucuria de a face sport. Depinde doar de tine să obții corpul pe care ți-l dorești, să ai o stare de sănătate optimă și să fii în cea mai bună formă - eu voi fi aici să te ajut.

Gândește-te ce vrei să se întâmple peste 30 zile – să fii în același punct ca acum sau să poți spune: “Îmi place cum arăt”, “Mă mândesc cu rezultatele mele” și “Acum stiu cum să mă bucur și să mănânc ceea ce îmi place fără să mă îngraș”?

PROGRAMUL SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR CLINIC SĂNĂTOASE CARE AU ÎMPLINIT VÂRSTA DE 18 ANI.

Planul alimentar este construit în concordanță cu antrenamentele recomandate în cadrul programului. Planul alimentar nu poate fi personalizat în funcție de preferințele alimentare - pentru înlocuiri ale unor alimente, vei avea la dispoziție o listă de substituiri.

* Recomandăm utilizarea aplicației folosind Google Chrome.

Termene și condiții

Ai întrebări despre program? Scrie-mi și îți voi răspunde în cel mai scurt timp!

  Contact:


  Întrebări frecvente

  Simplu. Apeși butonul Achiziționează acum și se va deschide o pagină de creare cont și achiziție pachet. Completează câmpurile și urmează instrucțiunile, iar abonamentul tău se va activa îndată ce plata este confirmată. Cum se face plata?

  Plata se face prin transfer bancar (pe baza proformei) sau cu cardul. Toate informațiile le regăsești în pagina de achiziție pachet.

  Îndată ce va fi activat abonamentul, este necesar să completezi evaluarea inițială (în contul tău, accesează meniul lateral și dă click pe evaluare inițială). Evaluarea inițială îmi oferă toate informațiile de care am nevoie pentru a-ți recomanda mesele și antrenamentele potrivite pentru tine.

  Sunt pregătit să te ajut indiferent de experiența ta anterioară cu fitness-ul. Îți voi crea un plan de antrenament care să se adapteze istoricului tău sportiv. Important este să completezi cu sinceritate formularul de evaluare inițială.

  Vei găsi în contul tău 3 antrenamente pe săptămână – fiecare antrenament durează 30 minute. Schema de antrenament este următoarea: o zi de antrenament – o zi de pauză – o zi de antrenament – o zi de pauză – o zi de antrenament – două zile de pauză – o zi de antrenament etc. până la finalul abonamentului.

  Vei putea găsi în contul tău și antrenamentele anterioare, pe care le poți repeta în zilele de pauză, dacă te simți în formă.

  Te poți antrena oriunde ai la dispoziție un spațiu liber: acasă, în cameră de hotel, chiar și în aer liber.. Nu ai nevoie de accesorii – ci doar de o saltea, pentru confort și de conexiune la Internet pentru a putea urmări videoclipurile.

  Programul va fi conceput astfel încât rezultatele să apară cât mai repede, ceea ce înseamnă că poate dura o lună sau mai multe. După fiecare lună vei putea reface evaluarea și vei primi un nou plan alimentar și de antrenament, dacă abonamentul tău este activ în continuare.

  Corpul fiecărei persoane este diferit și răspunde diferit la un plan de nutriție și fitness. În plus, rezultatele depind și de variabile care nu pot fi controlate: factorii genetici, nivelul de stres, calitatea somnului etc. În mod normal după patru săptămâni ar trebui să vezi și să simți rezultatele efortului depus.

  Costul abonamentului este nerambursabil, însă, în cazuri medicale, ne poți trimite prin e-mail dovada de la medicul specialist și îți vom îngheța abonamentul până la recuperare. Această nu poate depăși 6 luni din momentul survenirii incidentului.

  Fiecare plan de nutriție și antrenament pe care îl construiesc este personalizat în întregime persoanei căreia îi este destinat. De aici și importanța evaluarii completate de tine.

  Personalizarea programului se face în funcție de: obiective, nivel de fitness, biotip genetic, intolerante, nivel de activitate fizică zilnic și mulți alți factori. Pe scurt, nu există două persoane care să raspunda identic la acelașii program de nutriție sau de antrenament.

  În concluzie, nu, programul nu este transmisibil și nu ne facem răspunzători pentru eventualitatea în care o persoană aplică programul tău de antrenament și/ sau nutriție și are diferite probleme.

  Furnizor: ELITE WELLNESS SRL
  Reg. com: J40/11206/2020
  CIF: 43018257
  Sediu social: București, sector 2, Sos. Colentina, nr.2, bloc ALMO1, scara A, ap. 11
  Capital social: 200

  [email protected]