Cum va pot ajuta

SERVICII ONLINE

Fitness Nutrition

Este perfect pentru tine dacă îți dorești să elimini kilogramele în plus într-un mod sănătos. Include o evaluare corporală completă de specialitate, un plan de nutriție personalizat, coaching și consultanță ori de câte ori ai nevoie din partea mea, ca antrenor personal.

Personal training

Ți se potrivește dacă vrei să-ți tonifici musculara și să-ti recapeți fermitatea și elasticitatea pielii. Include o evaluare corporală completă de specialitate, un plan de antrenament personalizat exemplificat prin tutoriale video, și tot suportul meu.

Elite Fitness & Nutrition

Programul Elite Fitness & Nutrition include toate beneficiile primelor două programe. Este ideal pentru tine dacă îți dorești un program complet de remodelară corporală care să te ajute să slăbești sănătos, să-ti definești musculatura și să-ti recapeți fermitatea pielii.

Nu ești sigur ce ți potrivește?

Nicio problemă. Contacteaza-mă și hai să discutăm în detaliu despre obiectivele tale și despre transformarea pe care ți-o dorești. Sunt pregătit să-ți răspund la orice întrebare și să te ajut să alegi cel mai bun program pentru nevoile tale.