Cum va pot ajuta

SERVICII ONLINE

Fitness Nutrition

Este perfect pentru tine dacă îți dorești să elimini kilogramele în plus într-un mod sănătos. Include o evaluare corporală completă de specialitate, un plan de nutriție personalizat, coaching și consultanță ori de câte ori ai nevoie din partea mea, ca antrenor personal.

Elite Fitness & Nutrition

Programul Elite Fitness & Nutrition include toate beneficiile primelor două programe. Este ideal pentru tine dacă îți dorești un program complet de remodelară corporală care să te ajute să slăbești sănătos, să-ti definești musculatura și să-ti recapeți fermitatea pielii.

Personal training

Ți se potrivește dacă vrei să-ți tonifici musculara și să-ti recapeți fermitatea și elasticitatea pielii. Include o evaluare corporală completă de specialitate, un plan de antrenament personalizat exemplificat prin tutoriale video, și tot suportul meu.

Nu ești sigur ce ți potrivește?

Nicio problemă. Contacteaza-mă și hai să discutăm în detaliu despre obiectivele tale și despre transformarea pe care ți-o dorești. Sunt pregătit să-ți răspund la orice întrebare și să te ajut să alegi cel mai bun program pentru nevoile tale.