10 motive să lucrezi cu mine

În ani și ani de experiență am învățat că ești cel mai puternic atunci când nu ești singur.
Află de ce atât de mulți clienți m-au ales să-i ajut să se transforme, să se simtă mai
bine în pielea lor, să devină mai energici și mai încrezători, și să obțină reset-ul
pe care și-l doreau.

1

100% implicat

Experiența mi-a arătat că oamenii rămân motivați și neclintiți în decizia lor de a depăși orice obstacol atunci când simt că fac o echipă bună cu antrenorul lor. De aceea sunt 100% implicat, atent întotdeauna să ofer soluții corecte, eficiente și potrivite fiecărui client în parte.

2

Specialist acreditat

Am absolvit cursurile Academiei Americane I.S.S.A. (International Sports Sciences Academy) și sunt acreditat pe plan internațional în nutriție pentru pierderea în greutate și nutriție sportivă. Sunt și antrenor personal licențiat de Școala Națională de Antrenori.
Acreditări

3

Antrenamente non-repetitive

Toate antrenamentele pe care le construiesc sunt dinamice, non-repetitive și pregătite special pentru tine, în funcție de nevoile tale. În plus, sunt singurul antrenor din România care folosește FitLight Trainer, un sistem wirreless revoluționar care face antrenamentele mult mai intense și distractive.
FitLight Trainer

4

Accent pe nevoile și preferințele tale

Pe baza unei discuții ample pe marginea obiceiurilor tale de zi cu zi îți voi construi un profil unic care va sta la baza planurilor tale de nutriție și antrenament. Acest profil mă va ajuta să anticipez provocările cu care te-ai putea confrunta și solutiile pe care ți le pot oferi.

5

Optimizare permanentă

Vom lucra cot la cot și vom discuta deschis despre provocările pe care le întâmpini. În funcție de etapa în care te afli, voi optimiza și adapta orice aspect din planurile tale de nutriție și antrenament care ar putea influența obținerea rezultatelor pe care ți le dorești.

6

Stil de viață echilibrat

Ca regulă generală de lucru, încerc să aplic echilibrul în tot ceea ce fac și construiesc. Sunt promotorul unui stil de viață echilibrat, departe de excese și bazat pe alegeri conștiente în ce privesc alimentația, mișcarea, atitudinea și obiectivele de atins.

7

Face-to-face sau la distanță

Ai acces la serviciile mele atât în persoană, în studio REVVOLUTION din Matei Millo 9, cât și online, indiferent unde te afli în lume. Distanța nu este un impediment pentru ca noi să lucram împreună la fel de eficient, cu rezultatele pe care ți le dorești.

8

Sunt aici pentru tine

Sunt pregătit să te ajut oricând ai nevoie de motivare sau sfaturi pentru a depăși un obstacol. Când lucrezi cu mine ai posibilitatea de consiliere în orice moment, prin SMS, WhatsApp sau Skype, fie că lucrăm împreună în sală sau la distanță, online.

9

Rată mare de succes

Din experiență, oamenii cu care am lucrat nu doar că au obținut rezultate clare și măsurabile, dar au devenit mai energici, mai încrezători în ei înșiși, mai mulțumiți de modul în care au grijă de aspectul și sănătatea lor, și mai puternici, atât fizic cât și psihic.
Vezi rezultatelor lor

10

Conectat la ultimele tendințe

Sunt conectat în permanență la ultimele tendințe și tehnologii în nutriție și workout. Particip la evenimente locale și internaționale din industrie și sunt preocupat să-mi îmbunătățesc cunoștințele și competențele pentru a fi cât mai bine pregătit pentru clienții mei.

Ești pregătit să-ți începi transformarea?

Descriere programe

Consultanta nutritie
online 125 €/luna

Este perfect pentru tine dacă îți dorești să elimini kilogramele în plus într-un mod sănătos. Include o evaluare corporală completă de specialitate, un plan de nutriție personalizat, coaching și consultanță ori de câte ori ai nevoie din partea mea, ca specialist in nutritie si sport.

Consultanta nutritie si antrenament
online 200 €/luna

Programul Elite Fitness & Nutrition include toate beneficiile programului de nutritie + plan de antrenament personalizat. Este ideal pentru tine dacă îți dorești un program complet de remodelară corporală care să te ajute să slăbești sănătos, să-ti definești musculatura și să-ti recapeți fermitatea pielii.

Personal training

Ți se potrivește dacă vrei să-ți tonifici musculara și să-ti recapeți fermitatea și elasticitatea pielii. Vei lucra cu mine 1 la 1, intr-un spatiu dedicat, timp de 8 sedinte a cate 60 minute fiecare sedinta, astfel incat sa iti atingi cat mai usor obiectivul si vei primi si un plan alimentar personalizat.

Rezultate

Maria Lucia Hohan

Este foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Este greu să accepți că orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele propuse trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simți că pierzi controlul asupra celui mai prețios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp. Îi mulțumesc lui Valentin că a devenit mai mult decât un antrenor excelent de fitness – un adevărat consultant de stil de viață.

Corina Păcuraru

Valentin Vasile este o combinație reușită de om dur și ferm, grijuliu și atent la starea ta de confort și rezistența fizică. Îl ador pentru că exercițiile pe care le fac sunt aproape mereu altele, nu mă plictisesc, iar după fiecare antrenament simt că alte grupe de mușchi s-au trezit la viață, că sunt mai puternică, mai plină de energie și am mai mult control asupra corpului meu. Îl ador pentru că știe să acționeze pe toate planurile pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele – fizic, mental și emoțional. Îl ador pentru că a reușit să umple sala de antrenament cu atât de mulți oameni fericiți, toți având povești de succes în bătălia cu greutatea, cu un stil de viață nesănătos sau cu frustrări că fizicul lor nu este unul cu care s-ar putea mândri.

Cristian Magheru

Viață dominată de stres, agendă zilnică aglomerată, mișcarea lipsește cu desăvârșire, mese cu program și conținut aiuristic, 41 ani, 1,78m, 60kg. Recomandare de personal trainer Valentin Vasile, un email, o întâlnire. Așa a început. [...] Am alt tonus, mă mișc altfel, începe să se contureze o altă imagine personală. [...] Relaționăm cu înțelegere reciprocă, cu determinare. Vali radiază armonie, echilibru, siguranță, experiență. Căutați să-l întâlniți. E de neratat acest moment în viața voastră.

Venkatesh Srinivasan

Am început să lucrez cu Vali în calitate de antrenor personal după ce am fost bolnav, pe vremea când eram în incapacitate fizică și mă luptam să alerg chiar și 100 de metri. După ce am primit ajutorul lui am pierdut mult în greutate și, cel mai important, mi-am reintrat în formă. Vali demonstrează o pricepere deosebită în modul în care antrenează persoane aflate la diferite niveluri de pregătire. Aceasta nu se datorează numai cunoștințelor sale privind modelarea corporală, dar și înțelegerii importanței dietei. Vali este o persoană care te motivează extraordinar și care m-a ajutat să înțeleg că aceste exerciții sunt pentru viață.

Transformarea ta cum va arăta?

Vrei să înveți ce înseamnă să mănânci și să te antrenezi corect pentru a slăbi sănătos, a-ți tonifia musculatura și a-ți recăpăta fermitatea pielii? Transformarea ta poate începe acum.