Rezultate

Maria Lucia Hohan

Este foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Este greu să accepți că orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele propuse trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simți că pierzi controlul asupra celui mai prețios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp. Îi mulțumesc lui Valentin că a devenit mai mult decât un antrenor excelent de fitness – un adevărat consultant de stil de viață.

Corina Păcuraru

Valentin Vasile este o combinație reușită de om dur și ferm, grijuliu și atent la starea ta de confort și rezistența fizică. Îl ador pentru că exercițiile pe care le fac sunt aproape mereu altele, nu mă plictisesc, iar după fiecare antrenament simt că alte grupe de mușchi s-au trezit la viață, că sunt mai puternică, mai plină de energie și am mai mult control asupra corpului meu. Îl ador pentru că știe să acționeze pe toate planurile pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele – fizic, mental și emoțional. Îl ador pentru că a reușit să umple sala de antrenament cu atât de mulți oameni fericiți, toți având povești de succes în bătălia cu greutatea, cu un stil de viață nesănătos sau cu frustrări că fizicul lor nu este unul cu care s-ar putea mândri.

Cristian Magheru

Viață dominată de stres, agendă zilnică aglomerată, mișcarea lipsește cu desăvârșire, mese cu program și conținut aiuristic, 41 ani, 1,78m, 60kg. Recomandare de personal trainer Valentin Vasile, un email, o întâlnire. Așa a început. [...] Am alt tonus, mă mișc altfel, începe să se contureze o altă imagine personală. [...] Relaționăm cu înțelegere reciprocă, cu determinare. Vali radiază armonie, echilibru, siguranță, experiență. Căutați să-l întâlniți. E de neratat acest moment în viața voastră.

Venkatesh Srinivasan

Am început să lucrez cu Vali în calitate de antrenor personal după ce am fost bolnav, pe vremea când eram în incapacitate fizică și mă luptam să alerg chiar și 100 de metri. După ce am primit ajutorul lui am pierdut mult în greutate și, cel mai important, mi-am reintrat în formă. Vali demonstrează o pricepere deosebită în modul în care antrenează persoane aflate la diferite niveluri de pregătire. Aceasta nu se datorează numai cunoștințelor sale privind modelarea corporală, dar și înțelegerii importanței dietei. Vali este o persoană care te motivează extraordinar și care m-a ajutat să înțeleg că aceste exerciții sunt pentru viață.

Transformarea ta cum va arăta?

Vrei să înveți ce înseamnă să mănânci și să te antrenezi corect pentru a slăbi sănătos, a-ți tonifia musculatura și a-ți recăpăta fermitatea pielii? Transformarea ta poate începe acum.