Sunt Valentin Vasile - specialist în nutritie sportiva si antrenament, autor al cartilor Stil de viata, nu dieta si Confesiunea unui nutritionist, creatorul programului de slabire si remodelare corporala Revvolution si fondatorul proiectului Elite Trainer.

home-vv-3

Am creat programul Revvolution: cel mai complex program de slabire și remodelare corporală, ce înglobează atât componentele de nutriție și antrenament, cât și educație și motivație.

Apoi, din dorința de a face cât mai accesibile aceste informații, am scris cărtile „Stil de viață, nu dietă!”, un ghid practic de slabire și „Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului.”, o carte despre comportamentele care ne impiedică să slabim și să ducem o viață sănătoasă. Este o carte-marturie, inspirată de lucrul cu mii de oameni și de poveștile lor, în care vorbesc despre importanța echilibrului în alimentație și a cunoașterii de sine.

home-vv-4
home-vv-1

Elite Trainer este un proiect menit să crească această industrie de fitness și wellness, în plină dezvoltare în România, care să asigure antrenorilor o carieră de succes, satisfăcătoare atat din punct de vedere financiar, cât și prin rezultatele oferite clienților, care se vor bucura de specialiști din ce în ce mai bine pregătiți.

Mi-am început cariera ca antrenor și nutriționist sportiv din pasiune - nu am văzut niciodată ceea ce fac ca pe o munca. Mi-am dorit să împartașesc și altora numeroasele beneficii ale unui stil de viață sănătos - atât cele psihologice: o stare de bine, mai multă încredere în sine, disciplină, cât și cele fizice: remodelare, forță, putere.

cocor

Acreditări

Sunt antrenor personal licențiat de Școala Națională de Antrenori, specialist în nutriție
pentru pierderea în greutate acreditat de International Sports Sciences Association
și creator al programului de remodelare corporală REVVOLUTION.

Nutriție pentru pierderea în greutate

Pentru a mă certifica pe plan internațional în nutriție pentru pierderea în greutate și nutriție sportivă am absolvit cursurile academiei americane I.S.S.A. (International Sports Sciences Association) și am urmat cursuri specializate la Anatecor și la Școala Națională de Antrenori. Am urmat și cursuri de psihologie/ coaching (Process Communication Model).

Bodybuilding și fitness

Am urmat studii de biomecanica corporală la Federația Română de Culturism și Fitness și Școala Națională de Antrenori. În plus, am dat primele examene la Școala Națională de Antrenori pentru obținerea titlului de Master Trainer în Bodybuilding și Fitness.

Alte certificări

Sunt certificat în cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament funcțional (cursurile lui Matthew Griffin și ale Giovannei Ventura), khai-bo (cu Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub îndrumarea lui Julio Papi și ale Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn).

Remodelare corporală

În 2012 am creat cel mai complex program de remodelare corporală din România care acum se numește REVVOLUTION. În program folosim TANITA, cel mai performant instrument de măsurare a indicilor corporali, și FitLight Trainer, un sistem wireless revoluționar care dezvoltă viteza și coordonarea, și face antrenamentele mai distractive.

Colaborări

În cei 15 ani de experiență ca antrenor personal și specialist în nutriție am colaborat cu numeroase celebrități din România, precum Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Andreea Raicu, Sânziana Negru, Roxana Ionescu, Virgil Ianțu, Feli Donose, George Alexandru, dar și cu manageri de top, antreprenori de succes și personalități politice.

Testimoniale

Nu aș fi crezut vreodată că cineva mă va convinge, atât de repede și cu atâta blândețe, să renunț la obiceiurile proaste din viața mea. Doar în fața pasiunii lui Valentin Vasile pentru o viață sănătoasă am înțeles că justificările mele nu aveau sens. Îl admir pe Valentin pentru implicarea lui 100% în lucrul cu noi, toți cei care au nevoie de o schimbare a stilului de viață.

FELI DONOSE cântăreață

L-am cunoscut pe Valentin după un turneu extrem de lung și epuizant, atât fizic, cât și psihic, „presărat“ cu un stil de viata dezordonat, drumuri nesfârsite, nopti nedormite, mese luate pe apucate. M-a facut să înțeleg ca organismul este o mașinărie care are nevoie de antrenamente, odihnă și alimentație corespunzătoare.

Valentin este un munte de cunoștințe în domeniu, este mereu la curent cu tot ce se întamplă în industria de profil, are intuiție și o putere fantastică de sinteză, izbutind să adapteze la nivel individual informația pe care o deține. Și, poate cel mai important lucru, te face să te simti bine în pielea ta.

ADRIAN DESPOT Vita de Vie

Cartea lui Valentin Vasile este, înainte de toate, un discurs motivational despre natura umană. Despre noi și despre slabiciunile noastre, despre acceptarea a ceea ce suntem și despre lupta noastră întru devenire, învațându-ne cum să incepem, dar mai ales cum să continuăm, să nu ne abatem de la ceea ce ne e folositor. Deși se referă în principal la modul în care ne hranim și trăim, la nutriție și sport, ideile și sfaturile pe care le-am gasit în carte se pot aplica, mutatis mutandis, ân toate domeniile ân care ne luptăm cu limitele, cu plăcerea, cu lenea sau cu obisnuința.

GABRIEL ZBARCEA managing partner Tuca Zbarcea & Asociatii

Este foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Este greu să accepți că orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele propuse trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simți că pierzi controlul asupra celui mai prețios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp.

Îi mulțumesc lui Valentin că a devenit mai mult decât un antrenor excelent de fitness – un adevărat consultant de stil de viață.

Maria Lucia Hohan