Program de Slabit Acasa

FIT-10

un corp de nota 10 în doar 10 minute pe zi!

Start program: 22 aprilie 2024

Program complet de 30 zile pentru a face mișcare eficient și a obține rezultate investind doar 10 minute pe zi în antrenamente!

NOU: Doar 99 lei / lună* pentru 6 luni de acces la 180 antrenamente FIT-10

*la plata integrală a programului pe 6 luni, în valoare de 594 lei.
cover girl fit 10

Program Antrenament Acasa

circle-icon-1
1

Pasul 1

te înscrii în programul FIT-10

circle-icon-2
2

Pasul 2

primești zilnic în contul tău din platforma online câte un antrenament video de 10 minute

circle-icon-3
3

Pasul 3

accesezi comunitatea online prin link-ul aflat în contul tău și aplici informațiile de nutriție pe care le vei afla pe grup

circle-icon-4
4

Pasul 4

după 30 zile de antrenament, te bucuri de un corp mai tonifiat și un organism mai sănătos

Programul tău e foarte ocupat, însă ți-ai dori să găsești timp și motivație pentru a face mai multă mișcare și a avea un stil de viață mai sănătos?

Dacă îți dorești să vezi în oglindă un corp tonifiat, știi că trebuie să faci antrenament pentru asta. Însă doar gândul la o oră întreagă de efort te face să rămâi fără orice urmă de motivație, ca să nu mai vorbim de timpul petrecut în trafic, minutele din vestiar și faptul că trebuie să cari după tine tot echipamentul…

Și ajungi să renunți. O să începi cu altă ocazie.

Dar apoi te gândești că parcă ai vrea să mai scapi de câteva kilograme, plus că orele îndelungate la birou deja își spun cuvântul: ai dureri de spate și a devenit un chin chiar și să urci mai mult de un etaj pe scări.

Sedentarismul este una dintre cele mai mari probleme ale omului modern.

Cel mai probabil și tu ai un job care implică să stai ore îndelungate pe scaun. Activitățile tale în natură sunt limitate de lipsa de timp, iar majoritatea drumurilor le faci cu mașina, nu pe jos. Așa că în timp te poți confrunta cu diferite probleme, precum:

01

Postura ta a început să se deterioreze

nu iți mai poți menține spatele drept, te dor încheieturile din cauza poziției mâinilor la tastatură, ai contracturi musculare

02

Te trezești cu dureri de spate

statul pe scaun un timp îndelungat în aceeași poziție te face să ai contracturi, să nu te mai odihnești corespunzător și să ai permanent dureri de spate

03

Musculatura ta nu mai este atât de tonifiată

lipsa mișcării afectează sistemul limfatic și circulația, pielea ta nu mai are acel aspect neted, tonusul se pierde, iar procentul de grăsime începe să crească

04

Obosești repede și nu ai energie

ai alege oricând un serial pe canapea în locul unei plimbări în parc și liftul în loc de scări, ca să nu obosești.

Știi că toate acestea s-ar ameliora dacă ai face mișcare, dar iți este imposibil să găsești timpul necesar pentru a merge la sală. O oră pe drum, o oră în sala de antrenament… pur și simplu nu ai acest timp la dispoziție. Și dacă totuși iți faci curaj să participi la antrenament, nu poți tine pasul cu antrenamentele dificile și intense, că să nu mai vorbim despre febra musculară care te va afecta timp de 2-3 zile după aceea.

Se poate să faci mișcare eficient în doar 10 minute pe zi!

Chiar dacă nu ai ore la dispoziție pentru a merge la sală, nu înseamnă că trebuie să renunți! Am creat un sistem de antrenament care te va ajuta să intri în formă în doar 10 minute pe zi.

Cu ajutorul programului Fit-10 durează doar 10 minute pe zi să obții un corp tonifiat și remodelat. Durează mai puțin decât spălatul vaselor. Mai puțin decât să aranjezi hainele din dulap. Mai puțin decât să mergi până la magazin. Sigur ai 10 minute disponibile – folosește-le pentru sănătatea ta!

promo-fit-10

Cum să abordezi programul dacă vrei să ai rezultatele mult dorite?

 • 10 minute la TV cu serialul preferat sau scrollând pe aplicația ta preferată versus 10 minute de antrenament? E ușor de zis ce e mai la îndemână. Relaxarea e desigur mai placută decât munca, dar hai să ne gândim și la beneficii. Ce e mai util? Cele 10 minute pe canapea sau cele 10 minute de antrenament?
 • Depinde ce este cu adevărat important pentru tine. Vrei un stil de viață mai sănătos? Vrei să vezi în oglindă corpul pe care l-ai visat întotdeauna, cu musculatură tonifiată? Dacă da, știi deja care e alegerea corectă.
 • Iar secretul pentru a reuși este ca acest obiectiv să devină o prioritate pentru tine. Să faci întâi cele 10 minute de antrenament, după care să te relaxezi sau să te ocupi de treburile casnice. Dacă vei proceda invers și te vei ocupa de orice altceva înainte de a te ocupa de tine și de sănătatea ta, riști să amâni până când vei renunța.
 • Dacă îți setezi ca mișcarea, alimentația și sănătatea ta să devină priorități, rezultatele vor veni rapid. Setează-ți obiective clare. Alimentația sănătoasă și mișcarea trebuie să fie la fel de importante pentru tine ca o întâlnire de afaceri. Însă este mai mult decât atât – e întâlnirea cu varianta ta energică, sănătoasă și fit!

FIT în 30 zile? Cum va arăta călătoria?

După înscriere, vei avea acces la contul tău online unde vei primi toate resursele din program:

 • Pasul 1Accesezi link-ul

  și urmărești seminarul pregătitor de biomecanică

 • Pasul 2Zilnic vei primi antrenamentul

   de 10 minute în contul tău, timp de 30 zile. Poți opta pentru antrenamente fară accesorii sau antrenamente cu gantere

 • Pasul 3Citești e-book-urile

  despre nutriție sănătoasă și idei de rețete și iți optimizezi alimentația, pentru un stil de viață sănătos

 • Pasul 4Iți transmit săptămânal prin newsletter

  informații utile despre nutriție și stil de viață sănătos

 • Pasul 5Adresezi întrebările tale

  pe grupul online, iar eu iți lămuresc toate curiozitățile despre alimentație și antrenament

 • Antrenamentele sunt structurate în 7 sisteme diferite

  care te vor ajuta să lucrezi eficient tot corpul

„Știam că acele 10 minute mă vor ajuta să îmi mențin acest obicei sănătos și să nu renunț la mișcare”

valentin-vasile-chiar-el

Sunt Valentin Vasile, antrenor personal și specialist în nutriție sportivă cu o experiență de peste 20 ani. De-a lungul carierei mele, aproape toți clienții cu care am colaborat mi-au mărturisit că unul dintre marile obstacole în calea lor către un stil de viață mai sănătos este lipsa timpului. Cu toții erau persoane foarte ocupate, care își găseau cu greu 2 ore libere pentru a merge la sală și a face antrenament.

Ca antrenor personal, înțeleg foarte bine această problemă cu care te confrunți. O înțeleg pentru că am experimentat-o chiar și eu. Printre sesiunile cu clienții mei, orele de consultanță online, timpul petrecut pentru studiu, îmi găseam cu greu o oră disponibilă pentru propriul meu antrenament. Însă nu am lăsat niciodată să treacă mai mult de două zile fără să fac exerciții, chiar dacă aveam timp să fac doar 10 minute de antrenament.

Știam că acele 10 minute mă vor ajuta să îmi mențin acest obicei sănătos și să nu renunț la mișcare, iar experiența m-a ajutat să îmi creez un antrenament eficient, care durează doar 15% din timpul petrecut în mod normal în sală. În programul FIT-10 am comprimat toate cunoștințele mele, astfel încât să iți aduc și ție sala în sufragerie, cu doar 10 minute petrecute zilnic pentru antrenament!

Cum te ajută 10 minute de antrenament pe zi?

Dacă te gândești la cât de repede trec 10 minute când dai scroll pe social media sau când te uiți la televizor, poate că te gândești că nu înseamnă mare lucru. Dar după 30 zile cu 10 minute de antrenament zilnic vei observa schimbări pozitive substanțiale la corpul și starea ta de spirit!

icon 1

Ai mai multă energie și o stare de spirit mai bună

mișcarea ajută la eliberarea de serotonină, hormon responsabil de starea de bine a organismului

icon 2

Musculatura devine mai tonifiată și mai vizibilă

exercițiile fizice activează musculatura

icon 3

Pielea ta devine mai strălucitoare și mai netedă

circulația este îmbunătățită datorită exercițiilor fizice

icon 4

Postura ta va fi îmbunătățită

ceea ce iți dă mai multa încredere în tine și în fața celorlalți

icon 5

Te concentrezi mai bine la activitățile de zi cu zi

10 minute de mișcare îmbunătățesc transportul oxigenului în corp, iar creierul tău poate asimila mai ușor informațiile

icon 6

Nu iți pierzi timp prețios

prin acest sistem de antrenament, ai nevoie doar de 10 minute disponibile chiar la tine în sufragerie

icon 7

Obiceiul de a face mișcare te ajută să mănânci mai sănătos

mișcarea zilnică te ajuta să iți organizezi și alimentația, iar organismul tău vă fi mai sănătos 

Peste 2700 persoane au decis să facă o schimbare sănătoasă și să spună NU sedentarismului.

Ce am învățat după ce am ajutat peste 2700 clienți?

Dacă ai auzit până acum de Principiul lui Pareto, vreau să știi că se aplică și la antrenament. Conform acestui principiu, 20% din efort iti aduce 80% din rezultate.

Nu e nicio magie, ci o strategie foarte simplă de a îți folosi energia cât mai eficient.

Cu alte cuvinte, nu ai nevoie de multe resurse ca să obții rezultate mărețe, ci cele mai mici eforturi și acțiuni îți vor aduce efecte pozitive.

Ei bine, dacă ai crezut până acum că pentru a avea un corp sculptat și tonifiat trebuie să faci antrenament timp de 1-2 ore pe zi, vin să îți demonstrez contrariul:

Ai nevoie de doar 10 minute de antrenament zilnic pentru a îți activa și tonifia musculatura!

După peste 25 ani de experiență în sala de fitness, am pus la punct această metodă care să te ajute să obții rezultate indiferent cât de aglomerat este programul tău zilnic.

Perfect pentru oameni ocupați ca tine, programul FIT-10 te ajută să îți faci un nou obicei sănătos din a face mișcare, fără să îți dai ziua peste cap: nu petreci timp prețios stând câteva zeci de minute la sală sau în trafic. Chiar la tine în sufragerie, apeși play, începi antrenamentul și în doar 10 minute ai și terminat!

Iar după 30 zile, vei avea un corp mai puternic, mai energic și mai tonifiat.

Cum s-a îmbunătățit viața lor?

Ce include programul FIT-10?

Acces 30 / 180 zile la cele 30 / 180 antrenamente video zilnice

Antrenamentele video sunt înregistrate, astfel încât să le poți face în orice moment al zilei dorești

Zile bonus de acces pentru a putea recupera antrenamentele pierdute

Programul este gândit astfel încât să faci câte un antrenament zilnic, însă în această ediție ai zile bonus de acces pentru a putea recupera toate antrenamentele!

Set de exerciții pentru întărirea musculaturii spatelui și îmbunătățirea posturii

Set de exerciții eficiente pentru a-ți fortifica musculatura spatelui și a-ți îmbunătăți postura, în doar 5 minute de 3 ori pe săptămână!

Opțiunea de a alege intre antrenamente fară accesorii sau antrenamente cu gantere

Indiferent de opțiune, antrenamentele vor fi la fel de eficiente, dar dacă ai deja o pereche de gantere, le poți utiliza optând pentru acest program

Toate acestea pentru o investiție de doar 99 lei pe lună,
mai puțin decât o cină în oraș la final de săptămână.

Cover FIT180 1

Da, ai auzit bine!

Doar 99 lei / lună* pentru 6 luni de acces la 180 antrenamente FIT-10!

*la plata integrală a programului pe 6 luni, în valoare de 594 lei.

Ești în căutarea unui mod simplu de a-ți îmbunătăți sănătatea pe termen lung și de a face pasi rapizi către un stil de viață mai activ?

Atunci FIT-180 este alegerea perfectă pentru tine – Transformare la 180 grade cu 180 antrenamente FIT-10!

FIT-180 este versiunea extinsă a programului FIT-10 și include acces timp de 6 luni la 180 antrenamente diferite, filmate și explicate integral, plus multe alte bonusuri și resurse exclusive!

 • Știu că nu ai timp. 
 • Știu că nu e ușor să te motivezi să faci antrenament. 
 • Știu că uneori te simți fără energie.

Dar e nevoie de doar 10 minute zilnice ca să devii versiunea ta mai bună, mai sănătoasă și mai energică.

În 180 zile vei fi de nerecunoscut, cu doar 10 minute de antrenament zilnic.

Pentru că succesul și atingerea obiectivelor vine din ceea ce faci constant. Nu ai nevoie de perfecțiune. Nu e totul său nimic. Ci e “fac tot ceea ce pot” pentru rezultate.

180 zile poate părea o perioadă lungă. Însă timpul trece mai repede decât ne-am dori.

Gândește-te prin câte ai trecut în ultimele 6 luni – și următoarele 6 vor fi pline de evenimente. De ce să nu faci zilnic câte un pas mic, dar sigur, spre obiectivele tale?

Așa că acceptă provocarea celor 180 antrenamente și transformă-ți radical corpul, dar și starea de spirit, cu cel mai mic efort posibil: doar 10 minute investite zilnic în mișcare prietenoasă și distractivă.

Ce include programul FIT-180?

180 antrenamente diferite, filmate integral, de tip follow-me, din 6 sisteme diferite de antrenament

Doar dai play videoclipului și faci antrenamentul alături de antrenorul tău personal, Valentin Vasile, chiar la tine acasă, în grădină, în camera de hotel, în sală – oriunde dorești.

30 antrenamente FIT-10 Functional

10 minute de exerciții zilnice fără accesorii, pentru un antrenament complet care lucrează toate grupele musculare

30 antrenamente FIT-10 Gantere

10 minute de exerciții zilnice cu gantere, pentru musculatură tonifiată și mai multă putere.

30 antrenamente FIT-10 Abs&Butt

10 minute de antrenament zilnic cu exerciții pentru zona core, pentru abdomen și fesieri sculptați

30 antrenamente FIT-10 Burn

10 minute zilnice de exerciții cardio pentru accelerarea metabolismului muscular

30 antrenamente FIT-10 Pump

10 minute zilnice de exerciții cu gantere, pe grupe musculare, care să activeze tonusul și forța

30 antrenamente FIT-10 Stretch

10 minute zilnice de exerciții pentru îmbunătățirea mobilității, pentru un corp suplu și flexibil.

Acces exclusiv la antrenamentele de mobilitate și la antrenamentele Pump

Aceste două tipuri de antrenamente sunt disponibile exclusiv în cadrul programului FIT-180.

Bonus exclusiv la o serie de materiale video despre nutriție

Materialele video te vor ajuta să faci ordine în alimentație și să mănânci mai sănătos fără să stai numai în bucătărie

Acces la toate celelalte resurse din programele basic de 33 zile

Beneficiezi de acces la cărțile de rețete, e-book-ul de nutriție sănătoasă, exercițiile pentru postură, masterclassul pentru microbiom, seminarul de biomecanică

Practic, tot ce ai nevoie ca peste 6 luni să fii în forma maximă și să debordezi de energie și sănătate.

Ce spui, vrei și tu o transformare la 180 grade?

Încă nu ești gata pentru provocarea de 180 zile?

Abonamentele lunare sunt încă disponibile. Ai la alegere 4 variante de antrenament, în funcție de obiectivele tale! Primești acces timp de 33 zile la cele 30 antrenamente plus resurse despre nutriție și alimentație sănătoasă.

6

FIT-10 FUNCTIONAL

220lei

 • 10 minute de exerciții zilnice fără accesorii, pentru un antrenament complet care lucrează toate grupele musculare.
 • Intensitate: scăzut - mediu
7

FIT-10 CU GANTERE

220lei

 • 10 minute de exerciții zilnice cu gantere, pentru musculatură tonifiată, mai multă forță și putere.
 • Intensitate: variabil, în funcție de greutatea ganterelor folosite
8

FIT-10 CardioBURN

220lei

 • 10 minute zilnice de exerciții cardio pentru accelerarea metabolismului muscular
 • Intensitate: mediu-ridicat
5

FIT-10 ABS&BUTT

220lei

 • 10 minute de antrenament zilnic cu exerciții pentru zona core, pentru abdomen si fesieri sculptati.
 • Intensitate: mediu

Și asta nu e tot! Înscrie-te până pe 20 aprilie și primești acces la 4 bonusuri care să te ajute să ai un stil de viață mai sănătos:

mockup ebook retete vol 2 2

E-book despre nutriție sănătoasă

Care te va ajuta să iți echilibrezi alimentația

Seminar Biomecanică

Material video în cadrul căruia îți explic cum să execuți corect mișcările de bază și cum să respiri corect în timpul antrenamentului

E-book dulciuri sănătoase

înveți cum să slăbești mâncând inclusiv desert, cu aceste rețete gustoase și ușor de preparat

E-book cu idei de rețete

astfel încât să nu mai pierzi timpul gândindu-te ce să mănânci la micul dejun, prânz sau cină

De ce este programul FIT-10 cel care te ajută să atingi obiectivul?

În primul rând, nu implică o schimbare majoră în viața ta.

Nu trebuie să treci de la un stil de viață sedentar la antrenamente intense și complicate. Poți integra foarte ușor cele 10 minute de mișcare zilnica în programul tău – în pauza de la muncă, dimineața înainte să pleci de acasă, seara după cina. Durează doar 10 minute, cât pauza publicitară de la emisiunea ta preferată.

Apoi, în programul FIT-10 ai ceva foarte simplu de făcut – doar 10 minute de antrenament zilnic.

Nu e greu să găsești 10 minute în care să faci exerciții. Nu pierzi timpul pe drum până la sală, nu trebuie să faci exerciții o ora sau mai mult. Doar 10 minute în fiecare zi, iar antrenamentele nu sunt deloc grele. Asta nu înseamnă că nu sunt eficiente, pentru că ți-am pregătit diferite tehnici de antrenament care să te ajute să antrenezi toate grupele musculare în acest program.

Îți activează disciplina. Ai de făcut zilnic ceva pentru obiectivul tău.

Începe azi, repetă mâine și tot așa, până la finalul celor 30 zile. Din obiectivul tău major de a fi în cea mai bună formă, primul pas este să reușești să îți formezi noul obicei de a face mișcare constant. Iar cele 10 minute pe care le ai de făcut zilnic te vor ajuta să îți creezi acest obicei fără prea mari eforturi.

Iar lista de motive ca tu să spui DA provocării de a începe să faci mișcare nu se oprește aici.

La finalul celor 30 antrenamente vei avea un corp mai tonifiat, mai multă energie, vei dormi mai bine, vei ameliora durerile de spate cauzate de statul la birou, iar faptul că faci mișcare te va ajuta să îți organizezi mai bine și alimentația.

Cum să obții rezultate maxime cu ajutorul programului FIT-10?

Organizează-ți programul

E mult mai ușor să te ții de treabă atunci când ai un program bine organizat. Stabilește-ți orele de antrenament de la început. Dacă alegi să faci mereu antrenamentul după micul dejun, va fi mult mai ușor să respecți acest prora decât dacă îți propui pur și simplu să faci antrenament, fără un orar bine stabilit, pentru că riști să amâni de fiecare dată. Sunt doar 10 minute, așa că e foarte ușor să integrezi sesiunea de mișcare în programul tău.

Fă exercițiile în ritmul tău

Un antrenament prea greu te va descuraja și va fi dificil să îl susții până la final. Nu trebuie să faci febră musculară ca să lucrezi eficient. Ba chiar riști să te accidentezi sau să ai nevoie de un timp prea lung de recuperare. Un antrenament perfect este o provocare, însă nu te lasă fără aer și nu îți provoacă dureri.

Nu lua pauze foarte lungi

E mult mai ușor să te ții de treabă atunci când ai un program bine organizat. Stabilește-ți orele de antrenament de la început. Dacă alegi să faci mereu antrenamentul după micul dejun, va fi mult mai ușor să respecți acest prora

Consecvența bate motivația. Nu lăsa să treacă mai mult de 1-2 zile fără exerciții, pentru că tonusul se pierde în doar 72 ore. Programul este gândit în așa fel încât să faci exercițiile în fiecare zi, iar antrenamentul să ajungă să fie parte din rutina ta. Cu cât iei pauze mai lungi, cu atât îți va fi mai dificil să te reapuci de mișcare.

decât dacă îți propui pur și simplu să faci antrenament, fără un orar bine stabilit, pentru că riști să amâni de fiecare dată. Sunt doar 10 minute, așa că e foarte ușor să integrezi sesiunea de mișcare în programul tău.

Garanția mea pentru tine

Te asigur de suportul meu pe tot parcursul programului. Dacă ai o întrebare despre nutriție sau antrenament, o poți adresa pe topicul Q&A din cadrul grupului online, iar eu iți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

6

FIT-10 FUNCTIONAL

220lei33 zile

 • 10 minute de exerciții zilnice fără accesorii, pentru un antrenament complet care lucrează toate grupele musculare.
 • Intensitate: scăzut - mediu
7

FIT-10 CU GANTERE

220lei33 zile

 • 10 minute de exerciții zilnice cu gantere, pentru musculatură tonifiată, mai multă forță și putere.
 • Intensitate: variabil, în funcție de greutatea ganterelor folosite
FIT-10 icons programe

FIT-180 program 6 luni

594lei195 zile

 • 180 antrenamente de 10 minute diferite, filmate integral (include celelate 4 versiuni de program + 2 seturi exclusive)
 • Intensitate: variabil, de la ușor la intens
8

FIT-10 CardioBURN

220lei33 zile

 • 10 minute zilnice de exerciții cardio pentru accelerarea metabolismului muscular
 • Intensitate: mediu-ridicat
5

FIT-10 ABS&BUTT

220lei33 zile

 • 10 minute de antrenament zilnic cu exerciții pentru zona core, pentru abdomen si fesieri sculptati.
 • Intensitate: mediu

Ce spui, ești gata să începem?

Unde te vezi peste 30 zile?

Poți să închizi această pagină și să lași să treacă următoarea perioadă petrecând zilnic câte 10 minute dând scroll pe telefon sau uitandu-te la un serial, însă asta nu te va ajuta să te tonifiezi, să scapi de durerile de spate și de contracturile musculare.

Sau te poți înscrie în programul FIT-10 și să folosești cele 10 minute pentru a face mișcare eficient și astfel să iți îmbunătățești postura, să iți activezi musculatura, să iți activezi sistemul circulator și limfatic, să iți îmbunătățești aspectul pielii, să iți crești nivelul de energie și de concentrare și să ai o stare de spirit mai bună.

Depinde doar de tine dacă peste 30 zile vei fi în același punct că acum sau te vei bucura de transformarea generată de noul tău obicei sănătos de a face mișcare. Ai nevoie de doar 10 minute în fiecare zi!

Ești gata să începem? Înscrierile se închid pe 21 aprilie 2024!

FAQ

1Cum procedez pentru a mă înscrie?

Apeși butonul de înscriere, optezi pentru varianta dorită de antrenament, completezi datele solicitate și alegi varianta de plată, iar după confirmarea plății, contul tău va fi activat.

2Nu am mai făcut niciodată sport. Este potrivit acest program pentru mine?

Exercițiile din acest program sunt de intensitate ușoară spre medie. Dacă nu ai istoric sportiv, iți recomand să alegi varianta fară accesorii și să faci exercițiile în ritmul tău. Totodată, poți arunca o privire și asupra programului Revvolution Online, care include un program de 3 antrenamente săptămânale x 30 minute.

3Cum pot accesa antrenamentele?

Toate materialele din program vor fi disponibile în contul tău online. Este necesar să te loghezi cu adresa de email și parola setate la înscriere.

4Cât timp am acces la antrenamentele?

Vei avea acces la antrenamente timp de 33 zile de la data începerii ediției în care te-ai înscris.

5De ce am nevoie pentru antrenament?

Dacă optezi pentru varianta fără accesorii, ai nevoie doar de un spațiu liber de aproximativ 4-5 mp. Iți recomand și o saltea sau o pătură pentru exercițiile la sol. Dacă optezi pentru varianta cu gantere, vei avea nevoie și de o pereche de gantere, în funcție de istoricul tău sportiv (începând de la 1, 1.5 kg dacă nu ai istoric sportiv recent până la 5 kg dacă ai o condiție fizică avansată).

6Unde pot citit ebook-urile? Le pot descărca?

E-book-urile sunt accesibile în contul tău. Resursele din program nu sunt descărcabile.

7Cum accesez comunitatea?

În contul tău vei regăsi link-ul către grupul de Facebook. Apasă join și menționează adresa de email cu care te-ai înscris în program pentru a primi acces în grup.

8Ce fac dacă vreau să continui după cele 30 zile?

Dacă iți dorești să continui, te poți înscrie la o nouă ediție. Vei primi informații suplimentare pe email despre programele recomandate pentru a face mișcare în continuare și a te bucura de noul tău obicei sănătos!

9Pot urma acest program dacă nu am 18 ani?

Nu, programul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

10Pot urma acest program dacă am probleme de sănătate?

Programul se adresează persoanelor clinic sănătoase, care au acceptul medicului pentru a face efort fizic.

11Pot urma acest program dacă sunt însărcinată?

Unele exerciții din acest program pot fi contraindicate în sarcină, chiar dacă ai acceptul medicului de a face sport. În această situație, iți recomand un program de Personal Training.

Pentru cine nu este potrivit acest program ?

În programul FIT-10 vei regăsi exerciții cu diferite grade de intensitate, fiind un antrenament ușor spre mediu. Dacă nu ai mai făcut sport de ceva vreme sau chiar deloc, varianta de exerciții recomandată pentru tine este cea fară accesorii. Ai grijă să nu forțezi și să faci exercițiile în ritmul tău.

Dacă ai probleme de sănătate sau restricții privind efortul fizic, atunci programul FIT-10 nu este recomandat.

Fit-10 este un program de antrenament – iar prin antrenament urmărim activarea musculaturii, îmbunătățirea tonusului și obținerea tuturor beneficiilor care vin cu un stil de viață mai activ. E ideal dacă vrei să începi să faci mișcare într-un mod ușor, prietenos și care să nu îți ocupe mult timp.

Totodată, în program vei regăsi și sfaturi de nutriție și e-book-uri cu rețete, însă dacă obiectivul tău principal este slăbirea și ai un număr mai mare de kilograme în plus, trebuie să știi că principalul factor care te ajută să atingi acest obiectiv este alimentația. Așadar, un program precum Revvolution Online, care să includă un plan alimentar personalizat pentru obiectivele și preferințele tale, poate fi mai potrivit.

Participi în următoarea ediție?

Ai o altă întrebare al cărei răspuns nu se află în informațiile de mai sus? Te rog să completezi formularul și vei primi un rapsuns prin email în maxim 72 ore:

  Contact: