• Ai obosit să fii permanent în căutarea de noi clienţi?

• Îţi dorești venituri mai mari?

• Vrei să ai rezultate mai bune și mai mult timp liber?

Faci deja ceea ce îţi place și ești foarte bun în meseria ta, ceea ce este grozav. Însă e momentul să faci următorul pas în carieră – să continui să faci ceea ce îţi place, dar să ai mai mult timp liber, un program mai lejer și un sistem bine pus la punct care să te ajute să îţi crești veniturile.

E momentul să devii Elite Trainer!

Sunt Valentin Vasile și sunt aici să îți împărtășesc experiența mea. Am fost și eu acolo unde ești tu – aveam un program încărcat, cu sesiuni de Personal Training începând de la 7 dimineața și terminându-se uneori și la 10 seara. Nu aveam timp pentru nimic altceva decât pentru muncă și studiu. Chiar și așa, timpul nu îmi permitea să lucrez decât cu un număr limitat de clienți.

La un moment dat, am decis să fac o schimbare – atât pentru mine, cât și pentru clienții mei. Și am reușit să pun la punct un sistem bine organizat care mi-a redat controlul asupra timpului meu și m-a ajutat să obțin maxim de rezultate prin eforturile depuse.

Elite Trainer este acel program care îți va răspunde la toate întrebările despre cum să faci lucrurile mai bine și mai eficient în meseria ta de antrenor sau instructor de fitness.

Îți împărtășesc experiența mea de peste 20 ani în industria de fitness din România și îți ofer toate informațiile din interior, pe care nu le afli la niciun curs de formare, ci doar trecând prin toate aceste experiențe.

Uneori am făcut greșeli, însă am învățat din ele. Îți împărtășesc toate aceste informații astfel încât să nu fie nevoie să le repeți.

Cele 3 module din curs te vor învăţa:

Cum să devii un antrenor căutat de clienți, nu un antrenor care își caută clienți.
Cum să îți îmbunătățești tehnicile de comunicare cu clienții
Cum să te promovezi eficient și cum obții clienți noi
Cum să faci un business profitabil din pasiunea ta
Cum să îți optimizezi timpul și să ai venituri din ce în ce mai mari

Ce conţine cursul Elite Trainer?

Modulul 1


Dezvoltă-ţi calităţile personale și profesionale astfel încât clienţii să te caute pe tine, nu tu pe ei

Te-ai săturat să fii mai mult vânzător, decât antrenor? În acest modul îți prezint tehnici cu succes garantat, testate personal, pe care să le aplici IMEDIAT pentru a-ți fideliza clienții actuali, dar și pentru a deveni cel mai căutat antrenor din sala de fitness.

Modulul 2


Promovează-te eficient – construiește-ţi un brand personal, reputaţie și vizibilitate!

Reclame pe Facebook, postări, Instagram, Youtube – pare foarte complicat să te ocupi de toate acestea. Vrei să fii antrenor, nu specialist de marketing. Află din acest modul tehnici rapide pentru a crea rapid conținut de impact care să te ajute să devii mai cunoscut și să ai din ce în ce mai mulți clienți!

Modulul 3


Transformă-ţi pasiunea într-un business profitabil

Drumul de la antrenor la antreprenor poate fi dificil la început – însă îți voi fi alături și îți voi împărtăși toată experiența mea în această călătorie, astfel încât să dai la o parte toate obstacolele și să te bucuri de succesul afacerii tale în industria de fitness, online sau offline.

Totul la un preţ special de lansare de doar 149 euro!

Îţi vei recupera investiţia încă din prima lună în care vei începe să aplici informaţiile din curs. Un singur abonament nou de Personal Training (și vei reuși să obţii mult mai mult de atât datorită cursului) îţi va aduce un venit mai mare decât ceea ce ai investit în acest curs.

Înscrie-te acum și devino Elite Trainer!

Ofertă specială pentru primii 20 înscriși

pret 499 eur – pret nou 149 eur

buy now

Ce conține cursul Elite Trainer?

  • Peste 40 lecții în format video
  • Informații variate pentru a te dezvolta pe toate palierele necesare în cariera ta ca antrenor – personal, profesional, din punct de vedere al promovării, dar și al organizării unui business
  • Acces nelimitat la lecții și cursuri
  • Recomandări de resurse care îți vor ușura munca
  • Tehnici și strategii testate cu succes, care te vor ajuta să te dezvolți ca antrenor de fitness

Nu mai sta pe gânduri – treci la următorul nivel: Elite Trainer! Fii printre primii 20 de participanți înscriși și profită de oferta de lansare – doar 149 euro! Ai acces nelimitat la materialele din curs și le poți accesă ori de câte ori dorești.

Are you ready to be an Elite Trainer?

Înscrie-te acum și devino Elite Trainer!

Ofertă specială pentru primii 20 înscriși

pret 499 eur – pret nou 149 eur

buy now

Furnizor: ELITE WELLNESS SRL
Reg. com: J40/11206/2020
CIF: 43018257
Sediu social: București, sector 2, Sos. Colentina, nr.2, bloc ALMO1, scara A, ap. 11
Capital social: 200

[email protected]

0721765829