Întrebări frecvente

Vreau să lucrăm împreună. Cum procedez?

Simplu. Trimite-mi un mesaj folosind formularul de contact în care specifici pachetul care te interesează și obiectivele tale. Îți voi răspunde pe email în maximum 24 de ore cu mai multe informații și următorii pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a începe colaborarea cu mine.

Dacă vei hotărî să continui, va trebui să achiți pachetul ales și apoi să-mi trimiți pe email o dovada scanată a plătii. Imediat ce primești confirmarea finală pe email, ești oficial înscris în program. Îți voi trimite apoi informații legate de următorii pași de urmat.

 

Cum se face plata?

Plata se face prin transfer bancar, după ce te-ai hotărât asupra pachetului ales și după ce primești toate datele pe email.

 

Cât de repede vom începe să lucrăm?

Din momentul în care dosarul tău este complet (analize la zi și formulare completate) voi avea nevoie de aproximativ 3 zile pentru a-ți crea planurile de nutriție și/ sau antrenament în funcție de pachetul pe care ți l-ai ales. Programul începe în ziua în care vei primi planurile.

 

Cât de diferită este colaborarea în persoană față de cea online?

Te asigur că, indiferent dacă lucrăm împreună în București sau online, la distanță, acord aceeași atenție și suport tuturor clienților mei. Singura diferență este modul de comunicare. Cu cei cu care colaborez online comunicarea se va face prin telefon, Skype și WhatsApp.

 

Cum se stabilesc planurile de nutriție si de antrenament?

Planurile de antrenament și de nutriție vor fi construite pe baza preferințelor și nevoilor tale. Te voi ruga să complezi o serie de formulare în care să specifici cu ce alimente nu te împaci sau cu ce gen de exerciții fizice nu te simți confortabil.

 

Nu m-am antrenat niciodată/ de câțiva ani.

Sunt pregatit să te ajut indiferent de experiența ta anterioara cu fitness-ul. Îți voi crea un plan de antrenament care să se adapteze istoricului tău sportiv.

 

Cât durează un antrenament și de câte ori pe săptămână trebuie să mă antrenez?

Depinde de obiectivele tale și de disponibilitatea ta. Te poți antrena de două-trei ori pe săptămână iar fiecare antrenament poate dura în jur de o oră.

 

Cum procedez dacă am întrebări?

Pentru orice alte întrebări, te încurajez să mă contactezi oricând pe email la [email protected] sau folosind formularul de contact.

Unde mă voi antrena?

Dacă locuiești în București, ne putem antrena împreună la studio REVVOLUTION din Matei Millo. Dacă vom lucra la distanța, te poți antrena la orice sală de fitness dorești.

 

Câte luni trebuie să urmez acest program?

Programul va fi conceput astfel încât rezultatele să apară cât mai repede, ceea ce înseamnă că poate dura o lună sau mai multe. După fiecare lună vom face o evaluare și în funcție de rezultate vom hotărî împreună dacă vom continua să lucrăm împreună.

 

Cât de repede voi vedea rezultate?

Corpul fiecărei persoane este diferit și răspunde diferit la un plan de nutriție și fitness. În plus, rezultatele depind și de variabile care nu pot fi controlate: factorii genetici, nivelul de stres, calitatea somnului etc. În mod normal după patru săptămâni ar trebui să vezi și să simți rezultatele efortului depus.

 

Pot face o pauză de la program?

Bineînțeles. Totuși, țin să menționez că o pauză poate încetini ritmul în care îți vei atinge obiectivele setate inițial. De aceea recomand pe cât posibil ca programul să fie urmat fără pauză. În plus, orice pauză poate aduce modificări asupra costurilor în momentul revenirii in program.

 

Cum procedez dacă vreau să renunț?

Poți renunța la program oricând dorești. După fiecare lună în care lucrăm împreună vom discuta rezultatele și vei hotărî dacă vrei să continui. Dacă totuși hotărăști să renunți după ce deja ai început o lună de program, plata deja efectuată nu va fi rambursată.

 

Poate să urmeze programul meu și o altă persoană?

Fiecare plan de nutriție și antrenament pe care îl construiesc este personalizat în întregime persoanei căreia îi este destinat. De aici și importanța analizelor la zi și a formularelor completate de tine.

Personalizarea programului se face în funcție de: obiective, istoric medical, istoric de diete, nivel de fitness, biotip genetic, nivel de stres, calitatea somnului, analize medicale, obiceiuri nutriționale, nivel de activitate fizică zilnic și mulți alți factori. Pe scurt, nu există două persoane care să raspunda identic la acelașii program de nutriție sau de antrenament.

În concluzie, nu, programul nu este transmisibil și nu ne facem răspunzători pentru eventualitatea în care o persoană aplică programul tău de antrenament și/ sau nutriție și are diferite probleme.