Cine sunt

“Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeți împreună.”
Așa sună unul dintre cele mai cunoscute proverbe africane și, totodată, unul dintre principiile în
care cred cu tărie. Sunt Valentin Vasile și sunt specialist în personal training și nutriție sportivă.

Am fost și eu acolo unde ești tu

Ca antrenor personal înțeleg foarte bine dorința fiecăruia de a avea un corp bine definit și de a te simți excelent în propriul corp, atât din punct de vedere al imaginii personale, cât și din punct de vedere al sănătății. În egală măsura, înțeleg provocările, tentațiile și greutățile pe care le vei întâmpina pe acest drum. Le înțeleg pentru că am fost acolo.

Sunt implicat 100%

Pasiunea mea pentru remodelare corporală vine din satisfacția personală și profesională pe care o am de fiecare dată când clienții mei reușesc să obțină transformarea pe care și-au dorit-o. Trăiesc trup și suflet alături de tine fiecare moment de slăbiciune, precum și fiecare clipă de victorie. De aceea sunt mereu pregătit să te încurajez, să te susțin, să-ți arăt cât de puternic(ă) poți fi, să te provoc și să te felicit.

Ai încredere în mine

Dar pentru ca transformarea ta să se întâmple, trebuie să avem încredere unul în celălalt de la început. Eu, în determinarea și puterea ta de a urma o disciplină care va deveni un stil de viață de care vei fi cu adevărat mândru. Iar tu în hotărârea mea neclintită de a-ți fi aproape pas cu pas, cu intensitate și cu grijă, de a discuta deschis și a croi soluții care ți se potrivesc, indiferent de punctul în care te afli sau de greutățile pe care le vei întâmpina.

Și iți mai ofer ceva...

Siguranța că lucrezi cu un specialist care face lucrurile calculat și by the book. Siguranța că am cunoștințe temeinice, atât practice cât și teoretice, pe care le-am acumulat la instituții acreditate și de renume. Siguranța că folosesc în măsurători și antrenamente de fitness instrumente recunoscute și apreciate pe plan internațional, precum Tanita și FitLight Trainer. Și siguranța că mă voi implica 100% pentru ca tu să obții rezultatele pe care ți le dorești.

Ce ar trebui să mai știi despre mine

Sunt autorul cărții „Stil de viată, nu dietă”, un bestseller despre viață sănătoasă. În plus, am creat REVVOLUTION, cel mai complex program de remodelare corporală, unde peste 90% dintre membri reușesc să-și atingă obiectivul. Poți citi interviuri detaliate în Forbes și Food story.

Ești pregătit să-ți rescrii povestea?

Cu pași mici și consecvenți, fără scurtături, cu multă muncă și dedicare - te voi ajuta să te transformi, să te simți mai bine în pielea ta, să obții reset-ul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Ești pregătit să-ti rescrii povestea? Hai să vorbim.