Acreditari

Acreditări

Sunt antrenor personal licențiat de Școala Națională de Antrenori, specialist în nutriție
pentru pierderea în greutate acreditat de International Sports Sciences Association
și creator al programului de remodelare corporală REVVOLUTION.

Nutriție pentru pierderea în greutate

Pentru a mă certifica pe plan internațional în nutriție pentru pierderea în greutate și nutriție sportivă am absolvit cursurile academiei americane I.S.S.A. (International Sports Sciences Association) și am urmat cursuri specializate la Anatecor și la Școala Națională de Antrenori. Am urmat și cursuri de psihologie/ coaching (Process Communication Model).

Bodybuilding și fitness

Am urmat studii de biomecanica corporală la Federația Română de Culturism și Fitness și Școala Națională de Antrenori. În plus, am dat primele examene la Școala Națională de Antrenori pentru obținerea titlului de Master Trainer în Bodybuilding și Fitness.

Alte certificări

Sunt certificat în cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament funcțional (cursurile lui Matthew Griffin și ale Giovannei Ventura), khai-bo (cu Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub îndrumarea lui Julio Papi și ale Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn).

Remodelare corporală

În 2012 am creat cel mai complex program de remodelare corporală din România care acum se numește REVVOLUTION. În program folosim TANITA, cel mai performant instrument de măsurare a indicilor corporali, și FitLight Trainer, un sistem wireless revoluționar care dezvoltă viteza și coordonarea, și face antrenamentele mai distractive.

Ghid de slăbire sănătoasă

În 2014 am lansat ghidul de slăbire „Stil de viață, nu dietă!” în care am detaliat strategii pe care oricine le poate folosi pentru a slăbi sănătos și pentru a dobândi o formă fizică de invidiat și a evita fluctuațiile ulterioare. Cel mai important sfat este scris chiar pe prima pagină a cărții, și anume că „orice lucru valoros și sănătos nu poate fi obținut decât cu efort și consecvență”.
Stil de viață, nu dietă!

Colaborări

În cei 15 ani de experiență ca antrenor personal și specialist în nutriție am colaborat cu numeroase celebrități din România, precum Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Andreea Raicu, Sânziana Negru, Roxana Ionescu, Virgil Ianțu, Feli Donose, George Alexandru, dar și cu manageri de top, antreprenori de succes și personalități politice.
Citește câteva dintre părerile lor