10 motive să lucrezi cu mine

În ani și ani de experiență am învățat că ești cel mai puternic atunci când nu ești singur.
Află de ce atât de mulți clienți m-au ales să-i ajut să se transforme, să se simtă mai
bine în pielea lor, să devină mai energici și mai încrezători, și să obțină reset-ul
pe care și-l doreau.

1

100% implicat

Experiența mi-a arătat că oamenii rămân motivați și neclintiți în decizia lor de a depăși orice obstacol atunci când simt că fac o echipă bună cu antrenorul lor. De aceea sunt 100% implicat, atent întotdeauna să ofer soluții corecte, eficiente și potrivite fiecărui client în parte.

2

Specialist acreditat

Am absolvit cursurile Academiei Americane I.S.S.A. (International Sports Sciences Academy) și sunt acreditat pe plan internațional în nutriție pentru pierderea în greutate și nutriție sportivă. Sunt și antrenor personal licențiat de Școala Națională de Antrenori.
Acreditări

3

Antrenamente non-repetitive

Toate antrenamentele pe care le construiesc sunt dinamice, non-repetitive și pregătite special pentru tine, în funcție de nevoile tale. În plus, sunt singurul antrenor din România care folosește FitLight Trainer, un sistem wirreless revoluționar care face antrenamentele mult mai intense și distractive.
FitLight Trainer

4

Accent pe nevoile și preferințele tale

Pe baza unei discuții ample pe marginea obiceiurilor tale de zi cu zi îți voi construi un profil unic care va sta la baza planurilor tale de nutriție și antrenament. Acest profil mă va ajuta să anticipez provocările cu care te-ai putea confrunta și solutiile pe care ți le pot oferi.

5

Optimizare permanentă

Vom lucra cot la cot și vom discuta deschis despre provocările pe care le întâmpini. În funcție de etapa în care te afli, voi optimiza și adapta orice aspect din planurile tale de nutriție și antrenament care ar putea influența obținerea rezultatelor pe care ți le dorești.

6

Stil de viață echilibrat

Ca regulă generală de lucru, încerc să aplic echilibrul în tot ceea ce fac și construiesc. Sunt promotorul unui stil de viață echilibrat, departe de excese și bazat pe alegeri conștiente în ce privesc alimentația, mișcarea, atitudinea și obiectivele de atins.

7

Face-to-face sau la distanță

Ai acces la serviciile mele atât în persoană, în studio REVVOLUTION din Matei Millo 9, cât și online, indiferent unde te afli în lume. Distanța nu este un impediment pentru ca noi să lucram împreună la fel de eficient, cu rezultatele pe care ți le dorești.

8

Sunt aici pentru tine

Sunt pregătit să te ajut oricând ai nevoie de motivare sau sfaturi pentru a depăși un obstacol. Când lucrezi cu mine ai posibilitatea de consiliere în orice moment, prin SMS, WhatsApp sau Skype, fie că lucrăm împreună în sală sau la distanță, online.

9

Rată mare de succes

Din experiență, oamenii cu care am lucrat nu doar că au obținut rezultate clare și măsurabile, dar au devenit mai energici, mai încrezători în ei înșiși, mai mulțumiți de modul în care au grijă de aspectul și sănătatea lor, și mai puternici, atât fizic cât și psihic.
Vezi rezultatelor lor

10

Conectat la ultimele tendințe

Sunt conectat în permanență la ultimele tendințe și tehnologii în nutriție și workout. Particip la evenimente locale și internaționale din industrie și sunt preocupat să-mi îmbunătățesc cunoștințele și competențele pentru a fi cât mai bine pregătit pentru clienții mei.

Ești pregătit să-ți începi transformarea?