Salutare!
Bine ai venit în programul Metamorefit!
Îți reamintesc că ne vom antrena Live pe Zoom de trei ori pe săptămână la ora 19:00.
În fiecare marți la ora 19:00 te aștept Live pe Zoom la sesiunea de întrebări și răspunsuri. Orice întrebare sau nelămurire privind modulul săptămânal sau parcursul tău în programul Metamorefit o putem discuta în această sesiune.
Pentru a te conecta la sesiunile Live, te rog să accesezi meniul lateral corespunzător, unde vei regăsi link-urile de acces, respectiv înregistrările sesiunilor.
Modulele de curs sunt disponibile tot din meniul lateral, câte unul pe săptămână.
Modulul 1 va fi dezbătut în sesiunea de întrebări și răspunsuri din săptămâna 2.
Cu privire la antrenamente, vei avea nevoie de o saltea, echipament sportiv, o sticlă cu apă și bineînțeles, de conexiune la Internet și de aplicația Zoom. Te încurajez să deschizi camera video pentru a putea să te corectez sau să îți ofer alternative pentru exerciții, însă dacă nu te simți confortabil astfel, nu este obligatoriu. Vei regăsi înregistrarea în cel mai scurt timp după încheierea live-ului.
În contul tău vei mai găsi acces la e-book-ul de slăbire sănătoasă, dar și la modelul de jurnal alimentar. Te încurajez să îl completezi zilnic, pentru o monitorizare cât mai eficientă, iar săptămânal să completezi tabelul cu măsurători (îl vei găsi la finalul pdf-ului cu jurnalul alimentar).
Planul alimentar este trimis prin e-mail, așa că te rog să te asiguri că adresa [email protected] este marcată ca fiind sigură.
Te aștept și în comunitatea online Metamorefit, pe Facebook!
Îți urez mult succes!