VV-cover-consultanta-2020
VV-cover-consultanta-2021
Antrenorul și nutriționistul tău personal la doar un click distanță

Program online nutriție și sport

Atinge-ți obiectivul în timp record

cu programul de consultanță nutriție și sport alături de antrenorul și nutriționistul tău personal, Valentin Vasile! O abordare inteligentă, bazată pe principii științifice de nutriție sportivă și antrenament, te va ajuta sa ajungi rapid acolo unde ți-ai propus!

 •  Plan alimentar 
 •  3 antrenamente video pe săptămână 
 •  Materiale și seminarii educative

De ce să alegi programul online de nutriție și antrenament?

 • Fără diete restrictive: Mănânci sănătos, dar și gustos, chiar dacă ești vegetarian, lacto-vegetarian, ovo-lacto-vegetarian sau consumi toate grupele de alimente.
 • Fără antrenamente și exerciții dificile, pe care nu le poți executa. Exercițiile sunt adaptate în funcție de istoricul tău sportiv;
 • Economisești timp: te antrenezi doar de 3 ori pe săptămână, câte 30 minute!
 • Nu va trebui să te deplasezi la sală pentru a te antrena: poți efectua antrenamentele oriunde și poți opta pentru antrenament cu sau fără accesorii.
promo-consultanta-4

Salut, sunt Valentin Vasile, antrenorul și nutriționistul tău personal! 

Am ajutat mii de persoane să slăbească și să își atingă obiectivul în cei peste 20 de ani de experiență în fitness și nutriție sportivă. 

Chiar dacă nu ai mai făcut sport niciodată sau ai deja numeroase antrenamente la activ, indiferent câte kilograme vrei să slăbești sau vrei doar să te tonifiezi, vom reuși împreună. Suntem o echipă de succes - obiectivul tău este obiectivul nostru. Cu mine alături, failure is not an option!

Ne vom antrena împreună de 3 ori pe săptămână, timp de 30 minute-timpul tău este important, așa că îl vom folosi eficient! 

Recapătă-ți încrederea în tine și fii uimită de realizările pe care le vei avea-un stil de viață sănătos, un corp tonifiat și mai multă energie!

Ce conține abonamentul tău?

 • Plan alimentar personalizat pe baza obiectivului și tipologiei alimentare (toate grupele de alimente / vegetarian / lacto-vegetarian / ovo-lacto-vegetarian) - 7 meniuri cu 3 mese și 2 gustări în fiecare zi, se repetă timp de 4 săptămâni
 • 3 antrenamente video pe săptămână, cu durata de 30 minute fiecare
 • Articole despre nutriție și antrenament
 • Pentru înlocuirea unor alimente din meniu, vei avea la dispoziție o listă de substituiri

Ofertă valabilă doar pănâ la 30 septembrie!

1 luna - 300   180 lei40%
OFF

3 luni -  900 lei  450 lei50%
OFF

Începe acum programul online de nutriție și antrenament!

* Resursele din programul online (plan alimentar, antrenamente, materiale informative) se pot accesa pe perioada de valabilitate a abonamentului.

PROGRAMUL SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR CLINIC SĂNĂTOASE CARE AU ÎMPLINIT VÂRSTA DE 18 ANI.

Planul alimentar este construit în concordanță cu antrenamentele recomandate în cadrul programului. Planul alimentar nu poate fi personalizat în funcție de preferințele alimentare - pentru înlocuiri ale unor alimente, vei avea la dispoziție o listă de substituiri.

* Recomandăm utilizarea aplicației folosind Google Chrome.

Termene și condiții

  Contact:


  Întrebări frecvente

  Simplu. Apeși butonul Achiziționează acum și se va deschide o pagină de creare cont și achiziție pachet. Completează câmpurile și urmează instrucțiunile, iar abonamentul tău se va activa îndată ce plata este confirmată. Cum se face plata?

  Plata se face prin transfer bancar (pe baza proformei) sau cu cardul. Toate informațiile le regăsești în pagina de achiziție pachet.

  Îndată ce va fi activat abonamentul, este necesar să completezi evaluarea inițială (în contul tău, accesează meniul lateral și dă click pe evaluare inițială). Evaluarea inițială îmi oferă toate informațiile de care am nevoie pentru a-ți recomanda mesele și antrenamentele potrivite pentru tine.

  Sunt pregătit să te ajut indiferent de experiența ta anterioară cu fitness-ul. Îți voi crea un plan de antrenament care să se adapteze istoricului tău sportiv. Important este să completezi cu sinceritate formularul de evaluare inițială.

  Vei găsi în contul tău 3 antrenamente pe săptămână – fiecare antrenament durează 30 minute. Schema de antrenament este următoarea: o zi de antrenament – o zi de pauză – o zi de antrenament – o zi de pauză – o zi de antrenament – două zile de pauză – o zi de antrenament etc. până la finalul abonamentului.

  Vei putea găsi în contul tău și antrenamentele anterioare, pe care le poți repeta în zilele de pauză, dacă te simți în formă.

  Te poți antrena oriunde ai la dispoziție un spațiu liber: acasă, în cameră de hotel, chiar și în aer liber.. Nu ai nevoie de accesorii – ci doar de o saltea, pentru confort și de conexiune la Internet pentru a putea urmări videoclipurile.

  Programul va fi conceput astfel încât rezultatele să apară cât mai repede, ceea ce înseamnă că poate dura o lună sau mai multe. După fiecare lună vei putea reface evaluarea și vei primi un nou plan alimentar și de antrenament, dacă abonamentul tău este activ în continuare.

  Corpul fiecărei persoane este diferit și răspunde diferit la un plan de nutriție și fitness. În plus, rezultatele depind și de variabile care nu pot fi controlate: factorii genetici, nivelul de stres, calitatea somnului etc. În mod normal după patru săptămâni ar trebui să vezi și să simți rezultatele efortului depus.

  Costul abonamentului este nerambursabil, însă, în cazuri medicale, ne poți trimite prin e-mail dovada de la medicul specialist și îți vom îngheța abonamentul până la recuperare. Această nu poate depăși 6 luni din momentul survenirii incidentului.

  Fiecare plan de nutriție și antrenament pe care îl construiesc este personalizat în întregime persoanei căreia îi este destinat. De aici și importanța evaluarii completate de tine.

  Personalizarea programului se face în funcție de: obiective, nivel de fitness, biotip genetic, intolerante, nivel de activitate fizică zilnic și mulți alți factori. Pe scurt, nu există două persoane care să raspunda identic la acelașii program de nutriție sau de antrenament.

  În concluzie, nu, programul nu este transmisibil și nu ne facem răspunzători pentru eventualitatea în care o persoană aplică programul tău de antrenament și/ sau nutriție și are diferite probleme.

  Furnizor: ELITE WELLNESS SRL
  Reg. com: J40/11206/2020
  CIF: 43018257
  Sediu social: București, sector 2, Sos. Colentina, nr.2, bloc ALMO1, scara A, ap. 11
  Capital social: 200

  [email protected]