Antrenor Personal Bucuresti

Menține-ți sănătatea și combate efectele negative ale sedentarismului!

Program individual de fitness dedicat specialiștilor, managerilor, antreprenorilor sau freelancerilor ocupați, care doresc să își protejeze sănătatea prin nutriție și mișcare, să combată efectele negative ale sedentarismului și să aibă mai multă energie și putere de concentrare.

VV cover consultanta 2020

Studio privat de antrenament. Sesiuni 1 la 1. Program individual personalizat.

Personal Trainer Bucuresti​

Cei 4 pași simpli pentru un stil de viață sănătos

circle-icon-1
1

Pasul 1

Analizăm istoricul tău sportiv, alimentar și stabilim obiectivele și punem la punct un plan concret prin care le putem atinge.

circle-icon-2
2

Pasul 2

Îți creez un plan alimentar personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor, dar și programului tău zilnic și preferințelor tale culinare.

circle-icon-3
3

Pasul 3

Ne vedem la antrenament în studio-ul privat de două ori pe săptămână, pentru a construi treptat condiție fizică și a activa musculatura într-un mod prietenos.

circle-icon-4
4

Pasul 4

Te bucuri de noul tău stil de viață și devii o persoană mai energică, plină de viață, cu un corp mai armonios și cu mai multă încredere în ea.

Se spune că dacă îți place ceea ce faci, nu vei munci o zi in viața ta.

Iar cariera este foarte importantă pentru tine – de aceea ai muncit atâția ani să o construiești.

Însă succesul își cere prețul – timp liber puțin spre deloc, weekend-uri de muncă în loc de relaxare, ore în șir petrecute la birou și zile din ce în ce mai stresante. Putere de decizie, dar și răspunderi pe măsură.

Nu numai că stresul este omniprezent în viața ta și ai obosit să jonglezi cu atâtea responsabilități, dar parcă și corpul tău se resimte. Ai dureri de spate de la orele îndelungate petrecute stând pe scaun și dureri articulare de la lipsa de mișcare. Prânzurile acelea pe fugă ți-au afectat sistemul digestiv. Cafelele cărora le-ai pierdut numărul ți-au dereglat somnul și nu numai că nu te poți odihni corespunzător, dar te simți complet epuizat și lipsit de energie chiar și atunci când abia te-ai trezit.

 

Știi că cea mai simplă soluție la toate problemele de mai sus ar fi să ai un program organizat de antrenament și alimentație, dar singurul tău moment de liniște este seara când iei cina și mănânci ceea ce îți place. Parcă nu îți vine să renunți la acest moment plăcut, mai ales că nu te vezi deloc în postura de a plimba toată ziua echipamentul ca să mergi seara la sală sau să îți pregătești salate cu pui la grătar pe care să le iei la pachet.

Ai nevoie de soluții simple, care să îți ușureze viața, nu să ți-o complice.

Nu vrei responsabilități în plus, ci în minus. Vrei rezolvări, nu probleme.

Nu trebuie să ieși din zona de confort ca să obții rezultate.

Un stil de viață sănătos nu înseamnă să mănânci sau să faci antrenamente la extrem. Nu înseamnă să mergi la sală, să nu știi de unde să începi și să te temi că nu te vei descurca sau că nu vei fi la fel de bine pregătit ca în alte aspecte ale vieții tale, iar ceilalți te vor judeca.

Nu înseamnă să primești un regim drastic și nepotrivit programului tău pe care să nu poți să îl urmezi.

Înseamnă echilibru în alimentația ta din fiecare zi, înseamnă un corp energic, pus în mișcare, în funcție de nevoile tale, înseamnă timp pentru tine și grijă față de corpul tău.

Untitled design

În programul de Private Personal Training te ghidez și te susțin să incluzi mișcarea și nutriția în stilul tău de viață, fără să îți destabilizezi programul zilnic.

Vei învăța cum să te hrănești nutritiv ca să poți susține toate activitățile pe care le ai de făcut, indiferent că gătești acasă sau mănânci în oraș.
Vom construi treptat un corp mai puternic, cu musculatură activă, care să te susțină în rimtul tău alert de viață.
Vei descoperi că cele două ore de antrenament săptămânal sunt un timp investit în bunăstarea ta fizică și emoțională și că mișcarea poate fi și distractivă.
Te voi ghida atât fizic, cât și emoțional pentru a face față obstacolelor din procesul de echilibrare a stilului tău de viață.
Corpul tău se va echilibra și vei ajunge la greutatea dorită, iar starea ta de sănătate se va îmbunătăți cu fiecare zi ce trece.
Și asta nu e tot…
Îți voi explica și cum funcționează corpul tău, iar tu vei știi să îl asculți și să îi dai ceea ce are nevoie, ca să funcționeze la capacitate maximă.
Vei vedea cum toate celelalte aspecte din viața ta vor fi îmbunătățite, începând cu nivelul de energie și starea de spirit și continuând cu relațiile personale și profesionale.
Te vei bucura de persoana plină de încredere și de poftă de viață care vei deveni.

Ca să pot înțelege mai bine ce înseamnă procesul de transformare corporală, am decis să fac un experiment asupra mea.

valentin-vasile-chiar-el
WhatsApp Image 2022 03 20 at 9.01.18 PM

Numele meu este Valentin Vasile, sunt specialist în nutriție sportivă și antrenament, fondator al Valentin Vasile Online – Fitness Studio, autor al cărților Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist și creatorul programului de slăbire și remodelare corporală ReVVolution.

Am petrecut mai bine de 20 de ani în căutarea soluțiilor cele mai potrivite pentru fiecare client în parte, pentru eliminarea kilogramelor în plus, resetarea metabolismului și echilibrarea vieții.

De-a lungul sesiunilor cu ei, am descoperit mult mai multe blocaje și frici care îi împiedicau să vină la antrenamente, să mănânce suficient și să își recapete controlul corpului și al vieții lor, să devină mai energici, mai încrezători, mai sănătoși.

Ca să pot înțelege mai bine ce înseamnă pentru corp și minte lupta cu kilogramele în plus, am decis să fac un experiment asupra mea. M-am îngrășat 10 kilograme ca mai apoi să încep acest proces, de diminuare a kilogramelor, astfel am putut testa pe pielea mea dacă metoda mea funcționează. După 90 de zile de luptă cu corpul meu, am revenit la greutatea normală și am revenit la stilul de viață echilibrat, așa cum eram obișnuit.

Întotdeauna am crezut că fiecare om în parte are nevoie de personalizarea oricărui serviciu de care are parte, în funcție de necesitățile și problemele cu care se confruntă.

Cred cu tărie că atingerea obiectivelor pe care ți le propui în sala de fitness depinde atât de ce pui în farfurie, cât și de a avea mindsetul potrivit.

Alimentația și sportul nu sunt instrumente de tortură, ci sunt instrumente care te pot ajuta să ai o viață mai echilibrată, mai sănătoasă, mai energică și o performanță mai bună în  toate activitățile tale zilnice.

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt! Iată ce spun oamenii care au reușit să obțină alături de mine un stil de viață sănătos și echilibrat.

 • Andrei D.
  Valentin Vasile, un adevărat specialist, care promovează un stil de viață sănătos și care te poate ajuta să găsești calea prin care poți să iți îmbunătățești alimentația și prin aceasta să câștigi, pentru tine, un plus de sănătate. De la acest om pe care viața mi l-a scos în cale am învățat care sunt beneficiile aduse de o alimentație corectă, echilibrată, care sunt metodele cele mai bune pentru a-mi controla greutatea corpului, pentru a fi în forma perfectă în fiecare zi, pentru a fi sănătos. Valentin, un om care știut să pună punctul pe “i”, m-a învățat regulile restabilirii sănătății.
  Andrei D.
 • Alexandra M.
  Valentin are un stil foarte sugestiv de a-şi exprima punctul de vedere, întărit de informaţii ştiinţifice şi condimentat cu simţul umorului. Ceea ce m-a atras încă de la început şi m-a convins să subscriu după doar primul articol citit - pe care îl ţin minte şi acum, atât de mare a fost impactul său asupra mea - a fost puterea de convingere a articolelor sale. E mare lucru să reuşeşti să deschizi ochii cuiva pe care nici măcar nu îl/o cunoşti, să înveţi pe cineva o lecţie de viaţă pe care să îşi dorească să o respecte toată viaţa de-acum încolo. Până şi iniţialele numele lui, V.V., înseamnă Valoare la puterea a doua. Din nou, thank you, VV!
  Alexandra M.
 • Daniela K.
  Tenacitate, perseverenţă, concentrare. Sunt trei valori în care crede Valentin și pe care mi le-a insuflat în lucrul nostru împreună. Să fii în armonie cu trupul tău și să ai grijă de starea ta de bine este un „mușchi“ care se lucrează încontinuu. Valentin m-a sprijinit să îl modelez.
  Daniela K.
 • Dragos R.
  Valentin mi-a inspirat 100% încredere și acesta a fost un factor principal în motivația mea spre rezultate cât mai bune. Valentin a fost și este un model pentru mine, iar educația, experiența și felul lui de a interacționa cu mine și de a mă motiva pe parcursul acestui întreg proces, m-au ajutat în fiecare moment să îmi depășesc limitele și să respect cu rigurozitate indicațiile oferite de el. Experiența lui, dar și exemplele personale, m-au ajutat pe mine personal să realizez că se poate și să mă disciplinez în respectarea programului avut. Cu siguranță nu aș fi reușit să ajung la rezultatele actuale fără ajutorul lui și nici nu aș fi acceptat un astfel de stil de viață. Așadar, îi mulțumesc din tot sufletul.
  Dragos R.

Descoperă programul de Private Personal Training

“Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeți împreună.”

Așa sună unul dintre cele mai cunoscute proverbe africane și, totodată, unul dintre principiile în care cred cu tărie. 

ar pentru ca transformarea ta să se întâmple, trebuie să avem încredere unul în celălalt de la început. Eu, în determinarea și puterea ta de a urma o disciplină care va deveni un stil de viață de care vei fi cu adevărat mândru. Iar tu în hotărârea mea neclintită de a-ți fi aproape pas cu pas, cu intensitate și cu grijă, de a discuta deschis și a croi soluții care ți se potrivesc, indiferent de punctul în care te afli sau de greutățile pe care le vei întâmpina.

Iată ce te pot ajuta să obții:

icon 1

Îți recapeți energia și starea de bine

mișcarea ajută la eliberarea de serotonină, hormon responsabil de starea de bine a organismului

icon 2

Dezvolți și îmbunătățești calitățile motrice

nu vei mai obosi când urci pe scări sau când faci diferite activități casnice

icon 3

Să arăți bine și mai ales, să te simți bine!

Îți remodelezi corpul, atingi greutatea de echilibru și ai mai multă încredere în tine!

icon 4

Combați efectele negative ale sedentarismului

durerile de spate rămân o amintire neplăcută dacă vei începe să faci mișcare

icon 5

Ai o putere de concentrare sporită

Mișcarea ajută la transportul oxigenului în corp, iar creierul tău poate procesa și asimila mai ușor informațiile

icon 6

Lucrăm eficient și nu pierzi timp prețios

datorită tehnicilor de antrenament pe care le folosescte sunt suficiente două sesiuni săptămânale de mișcare

icon 7

Înveți să mănânci sănătos, dar și gustos

chiar dacă mănânci acasă sau în oraș, am soluțiile potrivite ca alimentația să te ajute să îți atingi obiectivele 

Și cel mai important...

Vei găsi în mine un partener de nădejde. Te asigur de suportul meu pe tot parcursul programului: te ascult oricând ai o problemă și îți răspund la toate întrebările.

Ora de antrenament îți este dedicată în întregime – vom fi doar eu și cu tine în întregul studio de antrenament, fără distrageri, încât tu să te simți în largul tău.

Ce include programul de Personal Training?

8 antrenamente personale individuale în studio privat de antrenament

te voi ghida la fiecare antrenament, vom lucra specific pentru obiectivul tău și vei avea la dispoziție întreg studio-ul privat de antrenament pe parcursul celor 60 minute de antrenament, de două ori pe săptămână

Plan alimentar personalizat

îți creez o schemă personalizată de mese conform obiectivului tău, preferințelor tale alimentare și îți propun opțiuni variate chiar dacă nu ai timp să gătești

Monitorizare alimentație

îmi trimiți săptămânal jurnalul tău alimentar, iar eu revin cu feedback și optimizări acolo unde este necesar

Suport pe WhatsApp

oricând ai întrebări, îmi poți scrie, iar eu îți răspund în cel mai scurt timp

Antrenamentele au loc la studioul privat, pe strada Toamnei, București.

Costul programului de Personal Training este 2475 lei.

Setează-ți ca TU să fii prioritatea ta!

Task-uri, proiecte, obiective – mereu vei avea o listă plină de activități de făcut.

Dacă te întrebi care e momentul perfect să începi și să te pui pe tine primul loc, să știi că singurul răspuns corect este ACUM.

Pentru că nimic din lista de mai sus nu va fi dus la bun sfârșit dacă tu nu ești în formă, dacă nu ai energie și dacă nu ai un corp puternic care să îți susțină programul încărcat.

Așa că nu mai amâna. Nu e doar un alt to-do, ci e o investiție care îți va aduce cele mai mari satisfacții.

Dă-ți ocazia să demonstrezi că poți excela și la capitolul „grijă față de tine însuți”.

Iar eu voi fi alături de tine să te ghidez. Vom lucra în ritmul tău și îți voi oferi toată susținerea de care ai nevoie, până vom ajunge acolo unde îți dorești.

Scrie-mi și haide să stabilim planul de acțiune către noul TU mai sănătos și mai energic!

FAQ

1Cum procedez pentru a mă înscrie?

Apeși butonul de înscriere, optezi pentru varianta dorită de antrenament, completezi datele solicitate și alegi varianta de plată, iar după confirmarea plății, contul tău va fi activat.

2Nu am mai făcut niciodată sport. Este potrivit acest program pentru mine?

Exercițiile din acest program sunt de intensitate ușoară spre medie. Dacă nu ai istoric sportiv, iți recomand să alegi varianta fară accesorii și să faci exercițiile în ritmul tău. Totodată, poți arunca o privire și asupra programului SHIFT, care include un program de 3 antrenamente săptămânale x 30 minute.

3Cum pot accesa antrenamentele?

Toate materialele din program vor fi disponibile în contul tău online. Este necesar să te loghezi cu adresa de email și parola setate la înscriere.

4Cât timp am acces la antrenamentele?

Vei avea acces la antrenamente timp de 33 zile de la data începerii ediției în care te-ai înscris.

5De ce am nevoie pentru antrenament?

Dacă optezi pentru varianta fără accesorii, ai nevoie doar de un spațiu liber de aproximativ 4-5 mp. Iți recomand și o saltea sau o pătură pentru exercițiile la sol. Dacă optezi pentru varianta cu gantere, vei avea nevoie și de o pereche de gantere, în funcție de istoricul tău sportiv (începând de la 1, 1.5 kg dacă nu ai istoric sportiv recent până la 5 kg dacă ai o condiție fizică avansată).

6Unde pot citit ebook-urile? Le pot descărca?

E-book-urile sunt accesibile în contul tău. Resursele din program nu sunt descărcabile.

7Cum accesez comunitatea?

În contul tău vei regăsi link-ul către grupul de Facebook. Apasă join și menționează adresa de email cu care te-ai înscris în program pentru a primi acces în grup.

8Ce fac dacă vreau să continui după cele 30 zile?

Dacă iți dorești să continui, te poți înscrie la o nouă ediție. Vei primi informații suplimentare pe email despre programele recomandate pentru a face mișcare în continuare și a te bucura de noul tău obicei sănătos!

9Pot urma acest program dacă nu am 18 ani?

Nu, programul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

10Pot urma acest program dacă am probleme de sănătate?

Programul se adresează persoanelor clinic sănătoase, care au acceptul medicului pentru a face efort fizic.

11Pot urma acest program dacă sunt însărcinată?

Unele exerciții din acest program pot fi contraindicate în sarcină, chiar dacă ai acceptul medicului de a face sport. În această situație, iți recomand un program de Personal Training.

Ai întrebări? Te rog să completezi formularul și vei primi un rapsuns prin email în maxim 48 ore:

  Contact: