Sunt Valentin Vasile - specialist în nutriție sportivă și antrenament, autor al cartilor Stil de viata, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist, creatorul programului de slăbire și remodelare corporală Revvolution și fondatorul proiectului Elite Trainer.

home-vv-3

Am creat programul Revvolution: cel mai complex program de slabire și remodelare corporală, ce înglobează atât componentele de nutriție și antrenament, cât și educație și motivație.

Apoi, din dorința de a face cât mai accesibile aceste informații, am scris cărtile „Stil de viață, nu dietă!”, un ghid practic de slabire și „Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului.”, o carte despre comportamentele care ne impiedică să slabim și să ducem o viață sănătoasă. Este o carte-marturie, inspirată de lucrul cu mii de oameni și de poveștile lor, în care vorbesc despre importanța echilibrului în alimentație și a cunoașterii de sine.

home-vv-4
home-vv-1

Elite Trainer este un proiect menit să crească această industrie de fitness și wellness, în plină dezvoltare în România, care să asigure antrenorilor o carieră de succes, satisfăcătoare atat din punct de vedere financiar, cât și prin rezultatele oferite clienților, care se vor bucura de specialiști din ce în ce mai bine pregătiți.

Mi-am început cariera ca antrenor și nutriționist sportiv din pasiune - nu am văzut niciodată ceea ce fac ca pe o munca. Mi-am dorit să împartașesc și altora numeroasele beneficii ale unui stil de viață sănătos - atât cele psihologice: o stare de bine, mai multă încredere în sine, disciplină, cât și cele fizice: remodelare, forță, putere.

cocor